Madonna lányáról dögös fotó készült: a 24 éves Lourdes egy világmárka arca lett

Lourdes a Swarovski új kampányában mutatta meg, milyen nőies az alakja.

madonna-és-lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1996-ot írtunk, amikor az akkor már világsztárnak számító Madonna életet adott első gyermekének. Egy ilyen hatalmas rajongóbázissal rendelkező híresség esetében természetes volt, hogy a világ óriási érdeklődéssel szemlélte, hogyan cseperedett fel Lourdes

Ez a kíváncsiság később sem csillapodott, bár volt idő, amikor Lourdes, akit a barátai csak Lola néven becéznek, tudatosan távol tartotta magát a rivaldafénytől. Noha nem láthattuk sűrűn a magazinok hasábjain, ez nem jelenti azt, hogy tétlenkedett volna: leérettségizett a La Guardia High School of Music & Art and Performing Arts nevű művészeti iskolában, és elkezdte építeni a karrierjét a divatvilágban.

Lourdes a Swarovski új arca lett

A belefektetett munkának meg is lett az eredménye, egyre sikeresebb modellnek mondhatja magát. A hónap elején abban a megtiszteltetésben részesült, hogy nyolc másik manökennel együtt a Vogue címlapjára került, most pedig már egy új kampány arcaként láthatjuk: a Swarovski kérte fel az őszi kollekciójához.

A 24 éves szépség nem véletlenül mondott igent a világhírű ékszermárka felkérésére, hiszen annak üzenetével a lehető legjobban azonosulni tud, ugyanis az új kollekció kampánya az elfogadás jegyében készül.

Lourdes első fotója a Swarovski arcaként irtó dögösre sikerül. A rajongók imádták, hogy megmutatta nőies alakját, amelyet az általa viselt falatnyi top és farmernadrág csak még inkább kihangsúlyozott.

Madonna legidősebb gyermeke a munka szempontjából mozgalmas éveket tudhat a háta mögött, hiszen sorra kapja a jobbnál jobb felkéréseket. Amióta 2018-ban végigsétált a New York-i divathét kifutóján, olyan tervezőkkel dolgozott együtt, mint Stella McCartney vagy Marc Jacobs.

Azért a pihenésre is szakít időt. Az elmúlt heteket a családjával töltötte Olaszországban, ahol féltestvérével, Roccóval, valamint édesanyja örökbe fogadott gyermekeivel, Daviddel, Mercyvel, Estere-rel és Stellával ünnepelték a díva 63. születésnapját.

Monica Bellucci 16 éves lánya a Vogue címlapján

Monica Bellucci idősebbik lánya, Deva Cassel szépen építi a karrierjét, több felkérése is volt, a Dolce & Gabbana egyik arca lett, de a Harper's Bazaar címlapján is láthattuk már. Édesanyjával együtt először vállalt el fotózást. Képes összeállításunkban a Vogue-címlapjukon kívül további felvételeket láthatsz az anya-lánya párosról.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük