Monica Bellucci és 16 éves lánya a Vogue címlapjára kerültek: gyönyörű felvételeken az anya-lánya páros

Monica Bellucci és Deva Cassel istennőkként pózoltak a Vogue címlapján.

Monica Bellucci és a lánya a Vogue-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A kétgyermekes Monica Bellucci idősebbik lánya, Deva Cassel még tavaly vágta a fejszéjét a modellkedésbe, a 16 éves tinédzser szépen építi a karrierjét, több felkérése is volt, a Dolce & Gabbana egyik arca lett, de a Harper's Bazaar címlapján is láthattuk már. Édesanyjával együtt először vállalt el fotózást.

Monica Bellucci és lánya a Vogue címlapján szerepeltek

A '90-es évek legendás olasz szépsége és gyermeke a Vogue olasz kiadásának felkérésére mondtak igent, lenyűgöző képeket készítettek az anya-lánya párosról, az alábbi felvétel a magazin belső lapjaira került végül.

A címlapra olyan képet tettek, amelyen pont összeöltöztették őket, mind a ketten a Dolce & Gabbana egyik kreációját viselték. A lap újságírója a róluk szóló cikkében összefoglalta, milyen kellemesen telt a fotózás hangulata. A színésznő megkérdezte a gyermekétől, miért akarta vele együtt elvállalni ezt a munkát, erre Deva így válaszolt:

- Anya, mert az utolsó alkalommal, amikor egy címlapon voltunk, akkor még a pocakodban voltam. Most, hogy elindítottam a karrierem, szeretném ezt emlékezetessé tenni veled - válaszolta édesanyjának.

Az interjúból az is kiderült, mind a ketten több nyelven beszélnek, az olasz mellett a francia és az angol is jól megy nekik. Devának az olasz az anyanyelve, mivel Rómában született, otthon is így kommunikálnak egymással.

Képes összeállításunkban a Vogue-címlapon kívül további felvételeket láthatsz Deva Casselről és Monica Bellucciról.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük