Elvis Presley 32 éves unokája dögös ruhában ment a premierre: Riley vonzotta a tekinteteket
Riley Keough a Zola című film egyik főszereplője.

elvis-presley-unokája-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis Presley gyönyörű unokája, Riley Keough csupán 15 esztendős volt, amikor modellkedni kezdett, olyan márkák kifutóin vonult végig, mint a Dolce & Gabbana vagy a Dior. A divatiparban szerzett tapasztalatai megnyitották a kapukat a filmezés világába.

2010-ben debütált a filmvásznon, a The Runaways - A Rocker Csajok című alkotásban Marie Currie-t alakította. Azóta is ebben az iparban dolgozik, legújabb filmjét, a Zolát ezen a héten mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban.

Riley Keough így jelent meg új filmje premierjén

Az alkotás Los Angeles-i premierjére dögös szettet viselt: tweedkabátjához egy merész, pink topot és hozzá egy farmerből és selyemből készült nadrágot választott. Az összes ruháját a Chanel divatház egyik tervezője álmodta meg. 

GettyImages-1326186294
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

A bemutatott film igaz történet alapján készült, Zola, a Hooters egyik felszolgálója találkozik Stefanival, egy prostituálttal az étteremben, ahol végül elkezdenek rúdtáncolásról beszélgetni. Számot cserélnek, majd a Riley által megformált Stefani elhívja újdonsült barátnőjét Floridába, hogy minél több pénzt keressenek sztriptízbárokban. Végül a fiatal lány beleegyezik az ajánlatba, ám ekkor őrült kaland vár rájuk. A sztorit még 148 Twitter-bejegyzésben osztotta meg Aziah King, a története azonnal elterjedt a közösségi oldalon.

Keough a Zola reklámozása kapcsán adott interjút az InStyle magazinnak, amelyben elmesélte, már egész kicsi korában érdekelte a filmezés. Állandóan videókamera volt a kezében, ezekből pedig kis filmeket készített.

- Kilenc és 11 éves korom között állandóan filmeztem, már egész kis koromban megvolt a teljes elképzelésem, hogyan is működik ez a fajta alkotómunka. Úgy voltam vele, hogy megpróbálok modellkedni, keresek egy kis pénzt, befejezem az iskolát, majd csak 18 évesen megyek el színésznőnek, szerettem volna a gyerekkoromat kihasználni - magyarázta.

Riley és férje, Ben Smith-Petersen.
Riley és férje, Ben Smith-Petersen.
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Mivel Los Angelesben nőtt fel, ahol sokan szeretnének színészek lenni, emiatt félt, hogy megbukik, és sosem fut majd be, de végül jól alakult a karrierje. A 2010-es, mozifilmes debütálása után olyan filmekben játszott, mint a Magic Mike, a Mad Max: a harag útja vagy A ház, amit Jack épített. 2017-ben Golden Globe-díjra jelölték a Barátnő rendelésre című sorozatban nyújtott alakításáért.

Régebbi interjúiban munkamániásként hivatkozott magára, mint kiderült, ha valami nem volt rendben a magánéletében, a dolgozásba menekült.

- Próbálok jelen lenni, és semmit sem használok menekülésként, elég tudatos vagyok, amikor ezt csinálom. Hálát adok mindenért, szeretetben próbálok élni, nyitott szívvel nézek mindenre, szeretetet adok és fogadok - mesélte.

Sajnos tavaly elveszítette a testvérét, Benjamint, aki 27 évesen vetett véget az életének. Ez az élmény óriási fájdalmat okozott neki.

- Határozottan nehéz napok vannak a hátam mögött, sok fájdalmat és szenvedést éltem át. De azt gondolom, hogy amikor rájössz, hogy ez része az életnek, nem érezhetsz mindig örömet. Számomra valódi váltást hozott ez az élmény, megpróbálom minden apróságban megtalálni azt, ami mosolyra csal. Miután elkezdtem így élni, azóta több örömöt találok a legapróbb dolgokban, még egy csésze kávé vagy egy virág láttán is elmosolyodom. Könnyebbé vált így az életem.

Priscilla Presley a plasztika előtt és után

Nézd meg, hogyan változott Priscilla Presley arca az elmúlt évtizedek során!

Ezt is szeretjük