Elvis Presley lánya így fest 53 évesen: Lisa Marie Presley már családanya
Friss képeken a rock and roll királyának egy szem lánya.

lisa-marie-presley-elvis-presley
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Ann Wagner mindössze 14 éves volt, amikor megismerte Elvis Presley-t Németországban folytatott gimnáziumi tanulmányai során. A rock and roll királya hat évig csapta a szelet a lánynak, majd 1967-ben vezette oltár elé. Bár a házasság 1973-ban válással végződött, szerelmük gyümölcseként megszületett egy szem gyermekük, Lisa-Marie Presley.

Lisa-Marie Presley így fest 53 évesen

Hamar bebizonyosodott, hogy a kislány édesapja után örökölte a muzikalitást, így senki sem lepődött meg azon, hogy 2003-ban ő maga is elkezdte építeni a karrierjét a zeneiparban. Az év áprilisában jelent meg To Whom It May Concern című debütálóalbuma, amelyet még három nagylemez, három turné és nyolc videóklip követett.

A csábítás terén is épp olyan vonzerővel büszkélkedhet, mint híres apja, Michael Jackson és Nicolas Cage sem tudott ellenállni a szépségének. Előbbivel 1994-től 1996-ig voltak házasok, utóbbival kötött frigye 2002-től 2004-ig tartott. Ezen kívül még kétszer mondta ki a boldogító igent, ezekből a házasságokból született meg négy gyermeke. Első férjét, Danny Keough zenészt egy fiúval és egy lánnyal ajándékozta meg, illetve Michael Lockwoodnak is szült. A 2016-ban véget ért kapcsolatban láttak napvilágot ikerlányai.

Az 53 éves sztárnak sajnálatos módon a tragédiákból is kijutott. Csupán kilencéves volt, amikor apja elhunyt. 2020-ban pedig minden anya rémálmát kellett átélnie, amikor egyetlen fia, Benjamin 27 éves korában öngyilkosságot követett el.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest 53 esztendősen a rock and roll királyának egyetlen gyermeke, Lisa-Marie Presley.

Ezt is szeretjük