Heather Locklear 23 éves lánya bikiniben pózolt: Ava olyan szép, mint az édesanyja
Heather Locklear egy lányt hozott a világra.

heather-locklear-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather Locklear és a Bon Jovi zenekar gitárosa, Richie Sambora 1994-ben kötötték össze az életüket, bár a két híresség kapcsolata 2006-ban tönkrement, egy dolog örökre összeköti őket. Gyermekük, Ava 1997 októberében látta meg a napvilágot. A lány egyértelműen édesanyja szépségét örökölte.

Heather Locklear lánya, Ava

A Melrose Place sztárjának egy szem kislányából mára gyönyörű, felnőtt nő lett. Nemcsak szép, hanem okos is, Ava 2020 májusában végezte el a Loyola Marymount Egyetemet, pszichológia alapszakon diplomázott le. Sajnos az egyetemi évei alatt szorongási zavarral kezdett küzdeni, ezt a People magazinnak vallotta be, édesanyja segített neki a legtöbbet.

- Majdnem egy órányira lakom tőle, és amikor rám tört egy roham, azonnal elautózott az otthonomig, hogy meglátogasson. A nap bármely szakaszában számíthatok rá, rögtön jön, ha szükségem van rá. (...) Sosem ítélt el, és gondoskodott arról, hogy soha ne legyek egyedül. Ez nagyon fontos volt a lelki állapotom miatt, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy tovább folytathattam az életem - fogalmazta.

Az Instagram-képein, úgy tűnik, szerencsére sokkal jobb állapotban van most már Ava. A képeit elnézve egyértelműen édesanyja fiatalkori énjét látjuk benne, sportos, vékony alakja van, amiért sokat is tesz. Egészségesen étkezik, emellett rendszeresen sportol. Olyan az alakja, akár egy topmodellnek, erről a legutóbbi bikinis fotója is tanúskodik. Instagramján is nagy népszerűségnek örvend, több mint 156 ezer követője van.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Heather Locklear lánya.

Ezt is szeretjük