Michelle Pfeiffer és ritkán látott lánya: a 28 éves Claudiából gyönyörű nő lett

Michelle Pfeiffer lányával együtt szelfizett.

michelle-pfeiffer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffer, korunk egyik legnépszerűbb színésznője David E. Kelley forgatókönyvíró és producer mellett találta meg a boldogságot, 1993-ban kötötték össze az életüket. Mielőtt egymásba szerettek volna, Pfeiffer pont akkor indította el az adoptálási procedúrát, egy lányt fogadott örökbe, aki a Claudia Rose Pfeiffer nevet kapta.

1994 augusztusában született meg közös fiuk, John Henry Kelley. A Golden Globe-díjas sztár a gyermekeiről csak ritkán posztol Instagramra, ám a múlt hét végén kivételt tett, és megmutatta szépséges lányát.

Ilyen szép nő Michelle Pfeiffer lánya

Pfeiffer egy szelfit készített a 28 esztendős Claudiával, akivel közös programot szerveztek aznapra. A lányát eddig csak ritkán mutatta meg a nyilvánosság előtt. A rajongók imádták a közös képüket, és írták, mennyire szépek mind a ketten.

Érdekes, hogy pont Claudia kovácsolta össze még jobban Pfeiffert és a férjét.

- Amikor a lányom végre hivatalosan is hozzám került, Daviddel körülbelül akkor már két hónapja jártunk. Már a kapcsolatunk elején volt egy gyermekünk, az emberek többsége ilyen helyzetben ezt még nem tapasztalja meg. Olyan helyzetben láthattam a férjemet, amely elválasztja a fiút a férfitól - fogalmazta 2007-ben a Good Housekeepingnek adott interjújában.

Bár sok sztárcsemete dönt úgy, hogy szülei nyomdokaiba lép, Claudia esetében teljesen adott volt, hiszen egy olyan családba került, ahol az anya és az apa is a szórakoztatóiparban dolgozik. Ám a lány nem vágyott a rivaldafényre, annyira privát életet él, hogy még közösségi oldala sincs. Néhány alkalommal megjelent szülei oldalán különféle premiereken és díjátadókon.

Ez a kép még 2012-ben készült róluk.
Ez a kép még 2012-ben készült róluk.
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

Pfeiffer nagyon családcentrikus, mindig is a gyerekei voltak az elsők a számára. Több nagy szerepet visszautasított miattuk, felajánlották neki a Micsoda nő! és az Elemi ösztön főszerepét is.

- Egyre válogatósabbá váltam, nem volt egyszerű a gyerekeimet magukra hagynom, ez az érzés csak még inkább felerősödött, amikor iskolába mentek - nyilatkozta a Today Show-ban.

Jean-Paul Belmondo unokájának bikinis fotói

Összegyűjtöttük a modellként dolgozó Annabelle Belmondo bikinis fotóit. Nekünk ezek a kedvenceink.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük