Paul Walker lánya kivágott estélyiben ment a Halálos Iramban 9 premierjére: Meadow nagyon elegáns volt
Meadow Walker is részt vett a Halálos Iramban kilencedik részének bemutatóján.

paul-walker-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meadow Walker csupán 15 esztendős volt, amikor édesapja, Paul Walker tragikus autóbalesetben elhunyt. A negyvenéves színészt a magyar nézők a Halálos Iramban-filmekből ismerhették elsősorban, de olyan más alkotásokban is feltűnt, mint a Tökéletes bűnözők, a Kutyahideg, A tenger vadjai, a Kéjutazás, az Idővonal vagy A csaj nem jár egyedül.

A Halálos Iramban-alkotások forgatásain Vin Diesellel úgy összenőttek, akár a testvérek, így nem csoda, hogy kollégája halála után Diesel saját lányaként kezdett tekinteni Meadow-ra. A 22 éves fiatal lányt is meghívták a filmes franchise kilencedik részének bemutatójára.

Meadow Walker a Halálos Iramban 9 premierjén

A hétvégén mutatták be a mozikban az alkotást, melynek bemutatóját Los Angelesben, a TCL Chinese Theatre-ben rendezték meg. Meadow egy kivágott, fekete estélyit viselt, a köldökrészéhez egy hófehér masnit varrtak, ami egy kicsit különlegesebbé tette a kreációt.

meadow-walker
Fotó: Getty Images Hungary

A ruhát az Yves Saint Laurent tervezője álmodta meg, mellé a Tiffany & Co. ékszereit viselte. A premierről készült képeket Instagram-oldalára is feltöltötte, ahol sokan megdicsérték: "Mégis hogyan tudsz ennyire tökéletesen festeni?" "Csodásan nézel ki, Meadow!" "Annyira jó volt látni, hogy elmentél annak a filmnek a premierjére, amelyben mélyen érezhető édesapád lelke!" "Lenyűgöző vagy!" - fogalmazták a pozitív kommenteket.

A 22 éves szépség modellként dolgozik jelenleg, a DNA Models ügynökség szerződtette le, idén először szerepelt a kifutón, méghozzá nem is akármilyen divatház szerződtette le manökenjeként, a Givenchy legújabb kollekcióját mutathatta be a divat rajongóinak. A Paul Walker Alapítvány alapítója, elsősorban az óceánok és a természetvédelem megsegítése érdekében gyűjtenek.

A Halálos Iramban-filmek korunk legnépszerűbb akciói közé tartoznak, a kilencedik részt már nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is játsszák.

A franchise főszereplője, Vin Diesel az E! Newsnak adott interjút, amelyben megkérdezték, hogy a  tizedik részben feltűnik-e Meadow. Erre így válaszolt:

- Nem számítok arra, hogy ez megtörténik, de maradjunk annyiban, anélkül, hogy bármilyen titkot is elárulnék a tizedik részről, semmi sincs kizárva - fogalmazta.

Paul Walkert is megemlítette.

- Amikor a tragédia megtörtént 2013-ban, öt hónapra leálltunk a hetedik rész forgatásával, mert a gyászolás közepette ki kellett találnunk, hogyan fogunk továbbhaladni. A stúdió elfogadta a merész döntést, amely lehetővé tette a karakter létezését a mitológiánkban. (...) Együtt kezdtük még el ezt a franchise-t, ezzel együtt testvérekké váltunk. A mi testvériségünk pedig bőven meghaladja a filmeket is - nyilatkozta meghatódottan.

A tervek szerint a 11. rész fogja lezárni az egész franchise-t.

Vin Diesel gyerekei és Meadow Walker jó kapcsolata

Képes összeállításunkban megnézheted Meadow és Vin Diesel gyerekeinek közös képeit. Testvérekként tekintenek egymásra.

Ezt is szeretjük