Gyönyörű nő volt Priscilla Presley fiatalon: plasztikai műtétjei után így néz ki

Priscilla Presley így megváltozott az évek alatt.

priscilla-presley-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1945-ös születésű  Priscilla Presley  - mint oly sokan Hollywoodban - sem tudott megbékélni az idő múlásával. A Csupasz pisztoly és a Dallas színésznőjének szépsége az évek során fakulni kezdett, így úgy döntött, hogy plasztikai műtétekkel próbálja magát fiatalon tartani.

Priscilla Presley régen és most

Elvis Presley egykori felesége már az első ráncok megjelenésekor szaladt a plasztikai sebészhez, ami már a legelején nem sikerült túl jól. Ezután még több beavatkozás következett, hogy helyrehozzák az előző, elrontott műtéteket, de sajnos ezekkel sem tudott javítani a helyzeten.

Ha az ember elnézi a hatvanas-nyolcvanas években róla készült fotókat, szinte el sem hiszi, hogy Elvis szerelme, a csillogó szemű, szexi szépség ugyanaz, mint aki most torz arccal próbál mosolyogni a kamerába. Nézd meg, hogyan változott Priscilla Presley arca az elmúlt évtizedek során!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük