Cindy Crawford 19 éves lánya félmeztelenül pózolt: egy divatcég kedvéért vállalta el a merész fotózást

Kaia Gerberről dögös fotók készültek.

kaia-gerber-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford 19 éves lánya, Kaia Gerber édesanyja nyomdokaiba lépett évekkel ezelőtt, a fiatal lány azóta is szépen építi modellkarrierjét. 

Az elmúlt években több nagy világmárka arca lehetett, legutóbb a Calvin Klein divatmárka kedvéért állt kamerák elé, Ryan McGinley fotós irtó dögös fotókat készített róla.

Kaia Gerber félmeztelenül pózolt

Az egyik felvétel kedvéért félmeztelenül pózolt, amit a cég is megosztott az Instagram-oldalán, sok rajongó dicsérte, hogy mennyire szép Kaia, viszont érte is a fotókat néhány kritika, mivel a nadrágból, amit eredetileg promotálna a felvétel, alig látszik valami: "nem bántásból írom, de ez egy farmernadrágreklám szeretne lenni, nem? De akkor miért nem látok belőle semmit?" - írta egy kritikus.

Más felvételeken a cég fehérneműiben pózolt, többen megjegyezték, hogy le sem tagadhatja híres édesanyját: "annyira úgy festesz, mint Cindy, anyukád biztosan büszke rád", "Ejha, tagadhatatlan, hogy Cindy Crawford lánya vagy, csodásan festesz!" - ezeket a kommenteket már Kaia Gerber Instagram-oldalára írták a követők.

Csupán 15 éves volt, amikor a 2016-os Sister Cities című filmben debütált, Carolina fiatalkori énjét alakította. 2017-ben lépett először a kifutóra modellként, érdekesség, hogy akkor is pont a Calvin Klein legújabb kollekciójában vonulhatott fel. Olyan más, nagy világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a Prada, az Yves Saint Laurent, a Givenchy, a Marc Jacobs, a Tom Ford, a Valentino, a Fendi vagy a Michael Kors. 2018-ban első kollekcióját is kiadta, Karl Lagerfelddel működött közre a KarlxKaia projekten. Ugyanebben az évben őt választották az év modelljének a Fashion Awardson.

A modellkedés mellett a színészkedésre jobban koncentrál a közeljövőben, az American Horror Story tizedik évadának egyik szereplője lesz.

A Vice-nak adott interjújában elmesélte, hogy akkor látta meg igazán, édesanyja micsoda hatással van a divatiparra, amikor 2017-ben elkezdett modellkedni.

- Természetesen tudtam, hogy modellkedett, de nem igazán realizáltam, hogy ez munka is volt egyben. Ez teljesen más, amikor az ember szülei orvosok vagy ügyvédek. Nem úgy nőttem fel, hogy Cindy Crawford az anyám, nekem ő csak szimplán az anyukám volt, akinek úgy alakult az élete, hogy híres modell lett. Miután a divatiparban kezdtem dolgozni, akkor döbbentem rá, micsoda hatással bír a szakmára.

Sosem akart híres lenni gyerekként, már a hírnév szótól is kirázta a hideg, akkoriban nem gondolta, hogy modellként kéne dolgoznia. Végül az ismerősei győzködésére beadta a derekát, aztán egyik pillanatról a másikra a legkeresettebb feltörekvő modellek között találta magát. Ma már hozzászokott a hírnévhez, és az azzal járó kellemetlenebb szituációkhoz.

- Kisgyerekként sosem gondoltam arra, mennyire hasonlítok anyukámra, nem tudtam elképzelni, hogy azt csináljam, amit ő. Emellett anyukám sem erőltetett rám soha semmit. Ahogy kezdtem idősödni, az emberek győzködni kezdtek a környezetemben, hogy ki kéne próbálnom a modellkedést, elég szkeptikus voltam először. Nem egyszerű ez, pont nővé érsz, a pubertáskorban annyi változás ér, hogy ennek szemtanúja legyen a nagyközönség is, elég ijesztő. Magabiztosnak kell lenned, hogy ezt bevállald.

Charlie Sheen nagyobbik lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes Charlie Sheen nagyobbik lánya, Sam.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük