Charlie Sheen 17 éves lányából álomszép tini lett: fotókon a ritkán látott Sam
Charlie Sheen lánya, Sam édesanyjával él.

charlie-sheen-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen és Denise Richards a 2000-es évek egyik sztárpárja voltak, 2002-ben házasodtak össze, két évvel később, 2004 márciusában megszületett lányuk, Sam. Nem sokkal később a modell és színésznő ismét teherbe esett, ám amikor a kis Lolával volt várandós 2005-ben, pont akkor döntött úgy, hogy elválik a színésztől. Bár a lányokat elsősorban édesanyjuk neveli, azonban Sheen továbbra is része a közös gyerekeik életének.

Charlie Sheen lánya, Sam

Denise Richards a Real Housewives of Beverly Hills egyik szereplője, több epizódban is megnyílt Charlie, a volt férjével kapcsolatban, írta meg a People magazin. Köztudott, hogy a sztárpár nem vált el túl szépen, egy időben még távoltartási végzést is kért ellene, de végül 2012-ben jó viszonyba kerültek egymással, azóta a színész is gyakrabban láthatja a lányait.

- Sok minden van, amit a gyerekek nem tudnak az apjukról, és szeretném, ha ez így is maradna. Bár ő Charlie Sheen, de azt nem feledhetjük el, hogy ő a lányaim apja. Sosem beszélek róla rossz fényben a csajoknak, mert azt akarom, hogy ugyanúgy az életük részét képezze. Sok olyan hölggyel találkoztam, akiknek volt valami közük Charlie Sheenhez, és a beszélgetéseinkből azt szűrtem le, hogy ezek a lányok apakomplexussal küzdenek. Nem szeretném, ha a saját gyermekeim is így járnának - magyarázta a reality műsor egyik epizódjában.

A volt házaspár mindkét lánya már a tinédzseréveit éli, Lola idén nyáron lesz 16 éves, nővére, Sam 17 esztendős lett márciusban. Az idősebbik gyerkőcük nagyon bájos és szép tinivé érett. Képes összeállításunkban megnézheted Charlie Sheen és Denise Richards lányát, Samet.

Ezt is szeretjük