David és Victoria Beckham lánya tündéri: így fest most a 9 éves Harper
Harper Beckham nagyon helyes kislány lett.

david beckham victoria beckham cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham közös története a '90-es évekre vezethető vissza, 1997-ben találkoztak, körülbelül egy évre rá, 1998 januárjában jelentették be az eljegyzésük hírét. A családalapítással nem vártak sokáig, Brooklyn 1999 márciusában született, majd ugyanebben az évben össze is házasodtak. 2002 szeptemberében jött Romeo, 2005 februárjában pedig Cruz fiuk is a világra jött. Egyetlen lányuk, Harper 2011 júliusában látta meg a napvilágot, a kislány, ahogy cseperedik, egyre aranyosabb és tüneményesebb.

Fotókon David és Victoria Beckham lánya

A szülei egy-egy interjújukban szívesen nyilatkoznak kislányuk személyiségéről, aki egy igazán színes egyéniség, ráadásul ugyanúgy hódol a divatnak, akárcsak édesanyja.

- Harper elképesztően csajos, és nagyon cukin öltözködik. Jó a stílusérzéke, és már most ő szabja meg, mit mivel akar viselni - ezt Victoria nyilatkozta róla a New York Timesnak.

A kislány számtalan dologra nyitott: szívesen futballozik édesapjával vagy a testvéreivel, előfordul, hogy otthon főz, de szeret balettozni, lovagolni és rajzolni is. Nagy rajongója a Harry Potter-filmeknek és könyveknek, de a Jóbarátok sorozat is a szívéhez nőtt. Nagyon szorgalmas, ez már az egykori sztársportoló nyilatkozatából derült ki, amikor arról kérdezték, hogyan tanulnak otthon a gyerekek a karanténidőszakban.

- A kislányom, Harper maga a megtestesült álom, felkel, aztán reggel nyolc órakor nekiáll a tanulásnak, és délután négy óráig meg sem áll. Ellenben a legfiatalabb fiam, Cruz 45 perc után feláll, és azt mondja, hogy végzett mára - mesélte a The Sunnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos David és Victoria Beckham egy szem lánya, Harper.

Ezt is szeretjük