Katy Perry és Orlando Bloom 6 hónapos kislányukkal strandoltak: így ölelték át a kis Daisyt

Katy Perry és Orando Bloom együtt strandoltak lányukkal.

katy perry orlando bloom cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom a sztárvilág egyik legszebb párja, 2016 januárjában, a Golden Globe-díj-átadón találkoztak egymással, melynek afterpartiján végül együtt is táncoltak, nos, így kezdődött a közös történetük. Az év májusától már az Instagram-oldalukra is tettek fel közös képeket, ezzel jelezték a nagyvilágnak, hogy komolyan gondolják a kapcsolatukat.

2017 elején szakítottak egymással, ám augusztusban újra felröppentek a pletykák, hogy kibékültek, végül ez be is igazolódott. 2019 februárjában eljegyezték egymást, majd 2020 márciusában bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Daisy augusztus végén született meg, a hat hónapos kislányt a szüleivel a strandon kapták lencsevégre.

Katy Perry és Orlando Bloom kislányukkal strandoltak

A két híresség és kislányuk jelenleg Hawaiin nyaral, már február végén készültek róluk strandolós képek, ám akkor a picurt nem vitték magukkal az óceánpartra, tegnap viszont Daisy is velük strandolt. A csöppséget mind a ketten erősen magukhoz ölelték, ezzel is védelmezték őt, le sem tagadhatnák, mennyire imádják a lányukat.

Daisyre egy nagyon édes, rózsaszín sapkát adtak, egy strandolófelső és fürdőalsó is volt rajta. Az elsőszülött gyermeküket közösségi oldalukon még nem mutatták meg teljes valójában, csak egy olyan képet posztoltak, amelyen a szülők fogták a kezét. A paparazzoképeken sem látszik az arcocskája, ám a színész egy korábbi interjújában elkotyogta, hogyan fest Daisy.

- A szemei olyanok, mint Katyé, de vicces volt, mert amikor a világra jött, azt mondtam rá: "Istenem, hát ez én vagyok! Nagyon hasonlít rám!" Szerencsére édesanyjától örökölte a szemeit, illetve az idő haladtával egyre inkább az anyukájára kezd hasonlítani - mesélte 2020 októberében a The Ellen DeGeneres Show-ban.

Az énekesnő Instagram Live-ban mesélt arról 2021 januárjában, milyen érzés édesanyának lenni, írta meg a Fox News.

- Azt hiszem, amikor tényleg felfogod, hogy anyukává váltál, ez válik az elsődleges fókusszá az életedben. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve a gyerekeden kívül nem szeretsz senki mást, egyszerűen csak szeretnél jó anyává válni. Szerintem ez a legjobb munka a világon, minden más eltörpül mellette. Tényleg ajánlom mindenkinek, ha komolyan készen áll erre a feladatra. A kislányom arra ösztönöz, hogy még inkább megéljem a jelen pillanatot, és minden napért hálás legyek. Hiszen most kell megélni a pillanatot - fogalmazta akkor.

A 36 éves énekesnő és a 44 éves filmsztár jelenleg jegyben járnak, az esküvőjüket eredetileg 2020-ban tartották volna meg, de sajnos a pandémia keresztülhúzta a számításaikat.

Bradley Cooper kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted Bradley Cooper és Irina Shayk kislányát, Leát.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük