Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
Shiloh Jolie-Pitt jól megnyúlt.

shiloh-jolie-pitt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt összesen hat gyermeket nevelt együtt házaspárként: Maddox 19, Pax 17, Zahara 16, Shiloh 14, az ikrek, Vivienne és Knox már 12 esztendősek.

Shiloh, aki kapcsolatuk felvállalása évében, 2005-ben fogant meg, rengeteget nőtt az utóbbi pár hónapban, a legújabb lesifotókon jól látszik, hogy már olyan magas, mint édesanyja.

Shiloh Jolie-Pitt friss fotókon

Angelina Jolie-t a hétvégén két gyermekével, Zaharával és Shiloh-val látták vásárolni. A 14 éves kamasz a maszk mellett egy farmersortot, fekete pulóvert és tornacipőt viselt, úgy festett, mint bármelyik átlagos amerikai tinédzser.

A színésznő 169 centiméter, a fotókon látva Shiloh is körülbelül olyan magasra nőtt meg, illetve a haja is hosszabb lett. Várható volt, hogy nem lesz alacsony termetű, hiszen szülei a színészi szakmában már magas embereknek számítanak, Brad Pitt 180 centire nőtt meg.

2010-ben Jolie a Vanity Fairnek mondta el, hogy az akkor négyéves Shiloh szeretne fiú lenni, ezért rövidre nyírták a haját, és fiús ruhákat vettek neki. Bár Jolie nyilatkozatából egyből több lap lehozta, hogy transzneműként nevelik a lányukat, de ez a kifejezés igazából nem hagyta el a színésznő száját. Ettől függetlenül a 14 éves fiatal igazi tini ikonná vált az LMBTQ-közösségben.

A tavalyi évben rengeteg pletyka terjedt Shiloh-val kapcsolatban, például azt állították, hogy Angelinával valójában nagyon rossz a kapcsolatuk, és szeretne inkább Brad Pitt-tel élni, illetve Jennifer Anistonnal nagyon szoros lett a kapcsolata, és már anyának szólítja. Utóbbi állítás, amit az ausztrál New Idea közölt le először, annyira felháborította Anistont, hogy a sajtósán keresztül üzente meg a Daily Express lapnak, hogy ebből a történetből semmi nem igaz.

Angelina Jolie legkisebb lánya, Vivienne

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt és Angelina Jolie legkisebb lányát, Vivienne-t.

Ezt is szeretjük