Angelina Jolie-t legkisebb lányával fotózták: a 12 éves Vivienne már ekkora

Vivienne Jolie-Pitt ennyit változott az elmúlt időszakban.

Vivienne Jolie-Pitt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt összesen hat gyermeket neveltek egy fedél alatt, amíg 2016-ban külön nem váltak. Legidősebb fiuk, a 19 éves Maddox már kirepült a családi fészekből, tavaly ment egyetemre. Pax 16, Zahara 15, Shiloh pedig 14 esztendős. Ikrei, Knox és Vivienne júliusban ünnepelték 12. születésnapjukat. 

Vivienne Jolie-Pittet édesanyjával fotózták

Angelina Jolie-t ebben az évben elsősorban lesifotókon láthattuk, gyermekei közül Vivienne kíséri el a bevásárlásokra a legtöbbször, november elején is együtt kapták őket lencsevégre, éppen egy kávézóból távoztak. A kamaszlány sokat nőtt az utóbbi időszakban, bár arcát maszk takarta, az alakján látszik, hogy magasabb lett, a 2019-es felvételeken még alacsonyabb édesanyja oldalán. Vivienne szőke tincseit egyértelműen apjától örökölte, de Jolie-ra is nagyon hasonlít. Jolie csak ritkán árul el infókat gyermekeiről, a BBC Radio 4's Women's Hour című adásban mondta el, hogy legkisebb lánya arabul tanul, mindig is érdekelte őt ez a nyelv.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Angelina Jolie legkisebb lánya, Vivienne Jolie-Pitt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük