A Rosalinda imádott színésznőjének szép kamasz lánya van: fotókon a 13 éves Sabrina
Thalía egy lány és egy fiú édesanyja.

thalia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thalíát hazánkban elsősorban a Rosalinda és a Marimar című telenovellákból ismerhetik a magyar nézők, a gyönyörű sztár 2000-ben vonult vissza végleg színésznőként, pont abban az évben, amikor feleségül ment Tommy Mottolához, a befolyásos zenei producerhez és üzletemberhez. Azóta csak az éneklésre koncentrál.

A sztárpárnak két gyermeke született: Sabrina Sakaë 2007-ben, Matthew Alejandro 2011-ben látta meg a napvilágot. Lányuk októberben ünnepelte 13. születésnapját.

Thalía és szép kamasz lánya

Ahogy telnek az évek, a 49 éves énekesnő lánya egyre inkább csajosabbá válik. Ahogy az alábbi felvételen látható, Sabrina roppant édes kislány volt, kamaszként is nagyon bájos. A tekintete és a mosolya édesanyjára emlékeztet bennünket, de az apjára is hasonlít, tőle a kerek arcformáját és az orrát örökölte.

Sabrina kislányként és kamaszként.
Sabrina kislányként és kamaszként.
Fotó: Instagram/Thalia

Thalía a gyermekeiről az El Break de las 7 című műsorban mesélt, mint kiderült, lánya igazi művészlélek.

- A gyerekeim nem akarnak a szórakoztatóiparban érvényesülni. Sabrina imád mindent, ami az animáció technikájával kapcsolatos. Imád rajzolni, festeni, sőt még képregényeket is gyárt otthon - vallotta be róla büszkén, majd hozzátette, a fia a videójátékok világában képzeli el jövőjét, de a szobrászkodás is a hobbija.

Tommy Mottola és Thalía két gyermeket nevelnek.
Tommy Mottola és Thalía két gyermeket nevelnek.
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

Hozzátette, a lánya nem szeret a reflektorfényben lenni, így nem valószínű, hogy valaha is a nyomdokaiba lépne. A háttérmunkákat sokkal érdekesebbnek tartja, a májusban megjelent, gyerekeknek szóló, Viva Kids Vol. 2 című albumán két dalnál is részt vett íróként és zeneszerzőként a lánya.

Ő a Szulejmán sztárjának felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot az ötvenéves Halit Ergenç és a nála 12 évvel fiatalabb, csinos felesége, Bergüzar Korel.

Ezt is szeretjük