A Szulejmán sztárja ezt a gyönyörű színésznőt szereti: Halit Ergenç 11 éve házas
Halit Ergenç és felesége, Bergüzar Korel két gyermeket nevelnek együtt.

szulejmán-halit-ergenc-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban a török színészek közül Halit Ergenç nagy népszerűségnek örvend, két sorozattal is belopta magát a szappanopera-rajongók szívébe, az egyik az RTL Klubon futó Szulejmán, a másik a TV2-n futó Seherezádé volt. Mindegyik alkotásban ő játszotta a főszerepet, utóbbiban nem is akárki volt a színésznő partnere, Sehrazat karakterét felesége, Bergüzar Korel alakította. Persze amikor együtt forgattak, még csak jó baráti viszony volt köztük, és mindkettőjük szíve foglalt volt még.

Halit Ergenç és felesége

A két török színész 2003 óta ismerte egymást, jó barátok voltak, ezt a sztár még 2008-ban a Habertürk lapnak mesélte el. Mikor rájöttek, hogy több van köztük barátságnál, nem volt könnyű ezt bevallaniuk egymásnak.

- Néhány dolog bennünket is meglepetésként ért, szükségünk volt némi időre, hogy megnevezzük, mi is van köztünk. Muszáj volt több időt együtt töltenünk egymással - mesélte.

Sok pletykalap megírta akkoriban, hogy a színésztől azért válik a felesége, mert kolléganőjével félrelépett, de ebben az interjúban tagadta ezeket a vádakat, ennek a két dolognak semmi köze nem volt egymáshoz, szimplán az időzítés volt kicsit balszerencsés. Amikor tönkrement az előző házassága, nem sokkal később jött össze Bergüzar Korellel, aki mellett végül megtalálta a lelki békéjét. 2009-ben házasodtak össze, egy évvel később megszületett fiuk, Ali, második gyermekük, Han 2020-ban látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot az ötvenéves Halit Ergenç és a nála 12 évvel fiatalabb, csinos felesége, Bergüzar Korel.

Ezt is szeretjük