Ő Facundo Arana felesége: már 13 éve bolondul a csinos Mariáért a Vad Angyal sztárja
Facundo Arana és Maria Susini 2007-ben szerettek egymásba.

facundo-arana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad Angyal című argentin sorozat 1998-ban indult meg hódító útjára, hazánkban is óriási sikert aratott. A szappanopera sármos Ivóját Facundo Arana játszotta el.

Akkoriban nők milliói rajongtak érte, de napjainkban is sok nőnek hevesebben dobog a szíve, ha meglátja a színészt, azonban a sztár évek óta nős, feleségét, María Susinit 2007-ben ismerte meg.

Ő Facundo Arana felesége

A csinos María modellként és műsorvezetőként ismert Argentínában, a barna bombázóra nem csoda, hogy annak idején felfigyelt a színész. Miután egymásba szerettek, rá egy év múlva megszületett lányuk, India. Ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben jöttek a világra.

Bár hamar jöttek a közös gyerkőcök, az esküvővel még vártak egy kicsit, végül 2012 decemberében álltak oltár elé. Facundo Arana 2015-ben az Evening Urgant című műsornak adott interjújában mesélte el, hogy amikor megismerkedett Maríával, szíve szerint már akkor elvette volna feleségül.

- Amikor először belenéztem a szemeibe, már akkor eldöntöttem, hogy egy napon ő a feleségem lesz. (...) Amikor negyvenévesen megnősülsz, de előtte már öt évet leéltetek együtt, ráadásul van három közös gyerek, akkor már nem lőhetsz mellé ezzel a házassággal. Ez az oka, amiért örök hűséget és szerelmet fogadtam neki annak idején - vallotta be feleségéről a műsorban.

Sok közös pont összeköti őket, mind a ketten a szörfözés szerelmesei, emellett együtt jótékonykodnak. A leukémiás gyerekeket megsegítő alapítványnak szoktak adakozni.

Így fest a Vad Angyal gyönyörű sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Natalia Oreiro, a Vad Angyal vörös színésznője.

Ezt is szeretjük