Natalia Oreiro volt a Vad angyal sztárja - 42 évesen így fest a színésznő
A sorozat dögös vöröseként hódította meg rajongóit, de napjainkban is csodaszép.

Natalia-oreiro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad angyal című telenovella szinte mindenkinek ismerős, Magyarországon 2000-ben robbant be a TV2 csatornáján, és egyből hatalmas népszerűségnek örvendett, olyannyira, hogy mind a mai napig szerepel az Izaura TV műsortárában. A sorozat sikere nagy részben köszönhető a címszereplőt alakító Natalia Oreirónak, aki szépségével és bájos kisugárzásával sokak kedvencévé vált. A gyönyörű színész- és énekesnő Argentínában még most is az egyik legnagyobb sztár. 

22 év telt el a Vad angyal világpremierje óta, az akkor csak a húszas évei elején járó Natalia Oreiro sok rajongóra tett szert a sorozat gyönyörű, vörös Milagrosaként. Napjainkban inkább énekesnői pályájára koncentrál. Rengeteg fellépése van, tavaly Unforgettable névre keresztelt koncertturnéjával bejárta egész Oroszországot. Azért pár Dél-Amerikában futó sorozatban is feltűnik néha az uruguayi sztár. 

Szépségén nem fog az idő, ugyanolyan kifogástalan a külseje 42 évesen, mint amilyennek hajdanán megismertük. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest ma Natalia Oreiro.

Ezt is szeretjük