Natalia Oreiro volt a Vad angyal sztárja - 42 évesen így fest a színésznő

A sorozat dögös vöröseként hódította meg rajongóit, de napjainkban is csodaszép.

Vad angyal Natalia Oreiro 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Vad angyal című telenovella szinte mindenkinek ismerős, Magyarországon 2000-ben robbant be a TV2 csatornáján, és egyből hatalmas népszerűségnek örvendett, olyannyira, hogy mind a mai napig szerepel az Izaura TV műsortárában. A sorozat sikere nagy részben köszönhető a címszereplőt alakító Natalia Oreirónak, aki szépségével és bájos kisugárzásával sokak kedvencévé vált. A gyönyörű színész- és énekesnő Argentínában még most is az egyik legnagyobb sztár. 

22 év telt el a Vad angyal világpremierje óta, az akkor csak a húszas évei elején járó Natalia Oreiro sok rajongóra tett szert a sorozat gyönyörű, vörös Milagrosaként. Napjainkban inkább énekesnői pályájára koncentrál. Rengeteg fellépése van, tavaly Unforgettable névre keresztelt koncertturnéjával bejárta egész Oroszországot. Azért pár Dél-Amerikában futó sorozatban is feltűnik néha az uruguayi sztár. 

Szépségén nem fog az idő, ugyanolyan kifogástalan a külseje 42 évesen, mint amilyennek hajdanán megismertük. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest ma Natalia Oreiro.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük