Ő volt a Vad Angyal jóképű Ivója - Facundo Arana így megváltozott a sorozat óta

Mutatjuk, mennyit változtak a '90-es évekbeli telenovellasztárok.

Facundo Arana 2019 fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor a '90-es években megkezdték térhódításukat a kereskedelmi adók, egyre több latin, főleg mexikói, brazil és argentin telenovellát kezdtek vetíteni. Ezek a szerelmes történetek pillanatok alatt belopták magukat az emberek szívébe. Elsősorban a nőket célozták meg ezekkel a sorozatokkal, ezért a telenovella-készítők gondosan ügyeltek arra, hogy a legsármosabb sztárokat szerződtessék le a főszerepekre.

Így néznek ki ma a legsármosabb telenovellasztárok

Hazánkban az egyik legnagyobb népszerűségnek a Vad Angyal örvendett, ami Argentínában 1998 és 1999 között ment, itthon a TV2 kezdte vetíteni, később a Story és az Izaura TV is ismételte. Nők milliói rajongtak világszerte az Ivót alakító Facundo Aranáért, aki a sorozat elején még hosszú hajjal mutatkozott, ám a történetben megvált a copfjától. Persze a stílusváltás után is igazi szőke herceg maradt sokak szemében.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '90-es évek legsármosabb telenovella sztárjai.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük