Ő volt a Vad Angyal jóképű Ivója - Facundo Arana így megváltozott a sorozat óta

Mutatjuk, mennyit változtak a '90-es évekbeli telenovellasztárok.

facundo-arana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a '90-es években megkezdték térhódításukat a kereskedelmi adók, egyre több latin, főleg mexikói, brazil és argentin telenovellát kezdtek vetíteni. Ezek a szerelmes történetek pillanatok alatt belopták magukat az emberek szívébe. Elsősorban a nőket célozták meg ezekkel a sorozatokkal, ezért a telenovella-készítők gondosan ügyeltek arra, hogy a legsármosabb sztárokat szerződtessék le a főszerepekre.

Így néznek ki ma a legsármosabb telenovellasztárok

Hazánkban az egyik legnagyobb népszerűségnek a Vad Angyal örvendett, ami Argentínában 1998 és 1999 között ment, itthon a TV2 kezdte vetíteni, később a Story és az Izaura TV is ismételte. Nők milliói rajongtak világszerte az Ivót alakító Facundo Aranáért, aki a sorozat elején még hosszú hajjal mutatkozott, ám a történetben megvált a copfjától. Persze a stílusváltás után is igazi szőke herceg maradt sokak szemében.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '90-es évek legsármosabb telenovella sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük