50 éves lett Rex felügyelő sármos gazdája - Már nem ismernéd fel a színészt

Friss fotón mutatjuk Rex kutyus második gazdáját, Gedeon Burkhardot.

Gedeon Burkhard 2019-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1994-ben indult Rex felügyelő című osztrák-német sorozatot a TV2 kezdte el vetíteni először a '90-es évek második felében. Rex pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe, de természetesen a gazdáit alakító színészeket is sokan megszerették. A nyomozókutya legelső gazdájának szerepét Tobias Moretti játszotta el, de a színész a negyedik évad után kiszállt a sorozatból, így a sármos Gedeon Burkhard lépett a nyomdokaiba, akiért akkoriban nők milliói rajongtak világszerte.

Gedeon Burkhard nagyon megváltozott

Mindössze 29 éves volt, amikor Gedeon Burkhard megkapta Alexander Brandtner felügyelő szerepét 1998-ban. Érdekesség, hogy megpróbált karriert csinálni az Egyesült Államokban, ám ott csak reklámszerepeket kapott, így visszaköltözött Németországba, ahol később nagy népszerűségre tett szert, miután feltűnt a Rex felügyelőben. 1998-ban például hazájában a német Bild olvasói őt választották meg a harmadik legszexibb színésznek. A sztárt  sokan ismerhetik a Cobra 11 című sorozatból is, amelyben 2007 és 2008 között játszott.

Gedeon Burkhard 2000-ben és 2019-ben.
Gedeon Burkhard 2000-ben és 2019-ben.
Fotó: Ronald Siemoneit / Getty Images Hungary, Tristar Media / Getty Images Hungary

A sármos színész július 3-án ünnepelte ötvenedik születésnapját. Mint mindenkin, rajta is fogott az idő fogaskereke, haja őszbe borult, sokan már lehet, hogy fel sem ismernék az utcán, mert annyira megváltozott az elmúlt években.

Napjainkban is színészként dolgozik, hivatalos IMDB-adatlapja szerint három produkciót forgat jelenleg. A magánéletéről nem lehet sokat tudni, van egy kislánya, aki 2004-ben jött a világra, Gioia Filomena egy előző kapcsolatából született.

Friss fotókon Rex első gazdája

A Rex felügyelő című sorozatban többen is eljátszhatták Rex gazdáját, ezt a feladatot legelőször Tobias Moretti érdemelte ki. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színész.

Így néz ki ma Rex első gazdája, Tobias Moretti – Már 59 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük