Emlékszel még Petrocellire? Így néz ki ma a 70-es évek sorozatsztárja, Barry Newman
Barry Newman 80 évesen is remek formában van.

petrocelli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barry Newman 1974-től 1976-ig, 41 részen keresztül alakította az igazságos és becsületes bostoni ügyvédet, Tony Petrocellit, aki mindig bebizonyította, hogy védencei ártatlanok, megkeresve a gyilkossági ügyek valódi tetteseit. A sorozat nálunk is nagy népszerűségnek örvendett az 1980-as években, a különböző tévécsatornák időről időre mind a mai napig műsoron tartják.

Így néz ki ma Petrocelli

A Petrocelli sorozat befejezése óta már 43 év telt el, a színész tavaly ünnepelte 80. születésnapját, de a mai napig remeg formában van. A jellegzetes frizura már a múlté, az ősz halánték pedig kifejezetten jól áll neki.

A Golden Globe és Emmy-díjra is jelölt Barry Newman eredetileg antropológusként végzett, színészi pályája a ’60-as évek elején indult. Játszott az 1968-as A balfácán című sorozatban, majd Az ügyvéd című bűnügyi filmben, mely a négy évvel később induló Petrocelli-széria előzménye volt.

A Petrocelli után sorozatban legközelebb 1983-ban tűnt fel, amikor is a Quincyben kapott egy vendégszerep-lehetőséget, de olyan szériákban is felbukkant egy-egy epizód erejéig, mint a Gyilkos sorok, az L.A. Law, a New York rendőrei.

petrocelli-ok
Fotó: Silver Screen Collection/Getty Images

Ezt követően tévéfilmekben próbált szerencsét, a Kristálytükör meghasadt című Agatha Christie-krimiben kapott fontosabb szerepet, de a nálunk is vetített Narancsvidékben is lehetett őt látni.

Pár év kihagyás után Sylvester Stallone 1996-os katasztrófafilmjében az Alagút a halálba címűben tért vissza, de szerepelt a 2002-ben bemutatott 40 nap és 40 éjszaka című vígjátékban is. Utoljára 2015-ben állt kamerák elé, a Raise Your Kids on Seltzer című tévéfilmben.

Ami a magánéletét illeti: későn nősült, 56 éves volt, amikor megtalálta a nagy őt a sokkal fiatalabb német modell, Angela Spilker személyében, akivel azóta együtt él.

 A Guldenburgok öröksége sztárjai ma

Képes összeállításunkban most megnézheted, hogy a hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő sorozat színésznői mennyit változtak az elmúlt harminc év során.

Ezt is szeretjük