Emlékszel a Vad angyalra? A 41 éves Natalia Oreiro még mindig bombázó
Natalia Oreiro még mindig nagy sztár Dél-Amerikában.

vad-angyal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad angyal című argentin sorozat a '90-es évek végén robbant be a köztudatba: a romantikus telenovellát több mint nyolcvan országban közvetítették, köztük volt Magyarország is. Hazánkban 2000 és 2001 között vetítette a TV2 a sorozatot, és akkoriban rengetegen drukkoltak azért, hogy Ivo és Milagros végre egymáséi lehessenek. A gyönyörű, vörös főszereplőt Natalia Oreiro alakította, aki akkoriban még csak a húszas évei elején járt. Bár a világhírnevet a Vad angyal hozta meg számára, már előtte is aktívan dolgozott. Nemcsak színésznőként volt tevékeny, hanem énekesnőként is, első nagylemeze hazánkban is platinalemez lett. A nagy sikerek mellett a szerelem is rátalált, 2001-ben házasodott össze Ricardo Mollo zenésszel.

Karrierjét gyerekszínészként kezdte, csupán 12 esztendős volt, amikor legelőször feltűnt reklámokban. Az eredetileg Uruguay fővárosában élő Oreiro 17 évesen költözött át Argentínába, ezután pedig rendszeresen szerepelt telenovellákban. Hazájában a Híresek és gazdagok című sorozattal vált népszerűvé.

A színésznő Dél-Amerikában a mai napig elismert sztár, 2018-ban és 2019-ben is több sorozatban szerepel, főleg argentin alkotásokban láthatják a nézők. Natalia Oreiróról sokan el sem hinnék, hogy májusban már a 42. születésnapját ünnepli, annyira jó formában van. Bár ma már nem vörösen hordja a haját, hanem barnán, ez a szín is remekül áll neki. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Vad angyal sztárja.

Ezt is szeretjük