Matthew McConaughey és fia egymás tükörképei: cuki fotókon a színész csemetéi

Levi, Vida és Livingston elbűvölő gyermekek.

Matthew McConaughey gyerekei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey 2020 októberében árulta el az IndieWire interjújában, hogy a karrierje során dollármilliókat utasított el, csak hogy ne kelljen többet vígjátékokban szerepelnie. Ám a való életben egyáltalán nem az a komor karakter, mint amit az utóbbi években a vásznon hoz. Épp ellenkezőleg, gyerekeivel közös fotóiról a hamisítatlan családi filmek jelenetei jutnak az eszünkbe.

Matthew McConaughey gyerekei

Három csemetét nevelnek feleségével. Camilla Alves 2008-ban adott életet idősebb fiuknak, Levinek, lányukat, Vidát 2010-ben, legkisebb gyerkőcüket, Livingstont 2012-ben hozta a világra. Ők nem olyan sztárszülők, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy megóvják porontyaikat a nyilvánosságtól, ugyan nem posztolnak róluk gyakran, de olykor megmutatják, milyen gyorsan cseperednek.

Az Instagram-követőik körében mindig tarolnak ezek a fotók, egyik kedvenc képük a 12 éves Leviről készült, aki ahogy nő, egyre jobban hasonlít édesapjára. Sokan ki is kiáltották mini Matthew-nak. A filmcsillagnak az egész világot gyermekei jelentik, a People magazinnak elárulta, semmi másról nem álmodott kisfiúként, csak hogy egy napon apa lehessen.

- Az egyetlen dolog, amit mindig tudtam, hogy egyszer édesapa leszek. (…) Nincs semmi más, ami fontosabb lenne számomra, mint ez a szerep.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen elbűvölőek Matthew McConaughey gyerekei, valamint azt is láthatod, hogy idősebbik fia mennyire hasonlít rá.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük