Matthew McConaughey és fia egymás tükörképei: cuki fotókon a színész csemetéi
Levi, Vida és Livingston elbűvölő gyermekek.

matthew-mcconaughey
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey 2020 októberében árulta el az IndieWire interjújában, hogy a karrierje során dollármilliókat utasított el, csak hogy ne kelljen többet vígjátékokban szerepelnie. Ám a való életben egyáltalán nem az a komor karakter, mint amit az utóbbi években a vásznon hoz. Épp ellenkezőleg, gyerekeivel közös fotóiról a hamisítatlan családi filmek jelenetei jutnak az eszünkbe.

Matthew McConaughey gyerekei

Három csemetét nevelnek feleségével. Camilla Alves 2008-ban adott életet idősebb fiuknak, Levinek, lányukat, Vidát 2010-ben, legkisebb gyerkőcüket, Livingstont 2012-ben hozta a világra. Ők nem olyan sztárszülők, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy megóvják porontyaikat a nyilvánosságtól, ugyan nem posztolnak róluk gyakran, de olykor megmutatják, milyen gyorsan cseperednek.

Az Instagram-követőik körében mindig tarolnak ezek a fotók, egyik kedvenc képük a 12 éves Leviről készült, aki ahogy nő, egyre jobban hasonlít édesapjára. Sokan ki is kiáltották mini Matthew-nak. A filmcsillagnak az egész világot gyermekei jelentik, a People magazinnak elárulta, semmi másról nem álmodott kisfiúként, csak hogy egy napon apa lehessen.

- Az egyetlen dolog, amit mindig tudtam, hogy egyszer édesapa leszek. (…) Nincs semmi más, ami fontosabb lenne számomra, mint ez a szerep.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen elbűvölőek Matthew McConaughey gyerekei, valamint azt is láthatod, hogy idősebbik fia mennyire hasonlít rá.

Ezt is szeretjük