Madonna 24 éves lánya csillogó miniben szerepel a Vogue-ban: Lourdes egyre sikeresebb modell

Lourdes Leon a Vogue fotózásán vett részt.

lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mintha nem is olyan rég történt volna, hogy Madonna életet adott elsőszülött gyermekének, Lourdesnek 1996 októberében. Azóta a legendás díva lánya bájos, felnőtt nővé cseperedett. 

A lány édesapja a kubai származású Carlos Leon, akivel Madonna 1994 és 1997 között alkotott egy párt.

Madonna lánya a Vogue-ban

A 24 éves Lourdes évek óta modellként keresi a kenyerét, legfrissebb fotói a Vogue magazinban jelentek meg. Az alábbi felvétel jobb oldalán látható, Lourdes egy csillogó miniruhában pózolt, de más modellek is ott vannak körülötte, például Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber vagy korunk egyik legnépszerűbb manökenje, Bella Hadid.

2011-ben debütált modellként, édesanyjával akkor dobták piacra a Material Girl kollekciójukat, amit a rajongók a Macy'sben szerezhettek be. Ezután olyan divattervezők kérték fel modellként, mint Stella McCartney vagy Marc Jacobs. A New York-i divathét kifutóján is végiglejtett már, ami sok modellnek nagy álma.

Lourdes, becenevén Lola a Vogue-nak külön interjút is adott, amelyben kifejtette, milyen érzés Madonna lányaként érvényesülni az életben. Bár sokan azt gondolhatják, minden egyszerű számára, de ez messze nincs így, amint az emberek megtudják, hogy Madonna lánya, egyből megbélyegzik ahelyett, hogy esélyt adnának neki, hogy jobban megismerjék.

- Az emberek azt gondolják rólam, hogy egy tehetségtelen, gazdag kölyök vagyok csak, pedig ez nincs így - fogalmazta.

Elmesélte, teljesen függetlenítette magát az édesanyjától, a főiskolai tandíját saját maga fizette ki. New Yorkban él, Bushwick városnegyedben, a város munkásosztálya lakik azon a környéken. Szereti azt a helyet, mert be könnyedén beolvad a sokszínű és kreatív közösségbe.

Egyik legkedvesebb hobbija a tánc, amin nem is csodálkozunk, hiszen Madonna mellett valószínűleg rengetegszer volt ott a koncertturnék próbáin, ahol a legprofibbaktól leshetett el pár mozdulatot.

- Egy tanárom teljesen új módon magyarázta el nekem, mit is jelent ez a fajta mozgásmód. A tested segítségével határozd meg a körülötted lévő teret, és az a cél, hogy azt megváltoztasd. Ez egy nagyon meztelen kifejezési forma - tette hozzá.

David Hasselhoff duci lányának stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös és nőies Hayley Hasselhoff stílusa.

Ezt is szeretjük