David Hasselhoff duci lánya testhezálló estélyiben gálázott: Hayley irtó nőies volt
Hayley Hasselhoff stílusa sokakat inspirálhat.

hayley-hasselhoff-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff kisebbik lányáról, a 28 éves Hayley-ről már több alkalommal írtunk, 14 éves kora óta a divatiparban dolgozik, áprilisban azért írtunk róla, mert ő volt az első plus size modell, aki a Playboy címlapjára került.

Hayley Hasselhoff ultranőies volt fekete estélyi ruhájában

Hayley Hasselhoff rajong a szexi és csajos darabokért, ő az ékes bizonyítéka, hogy pluszkilókkal is magabiztos és gyönyörű lehet egy nő. A vörös szőnyegen számtalan alkalommal bebizonyította, mennyire jó a stílusérzéke. Modellként az az egyik kitűzött célja, hogy a társadalmi szépségideál tényleg megtörjön, emellett a ruhaboltokban sokkal egyszerűbb dolguk legyen azoknak a sorstársainak, akik nem S-es vagy M-es méretűek.

- Szeretném, ha a nők látnák, hogy elég értékesek, észrevehetőek, szeretni valóak és kívánatosak attól függetlenül, milyen az alakjuk vagy a ruhaméretük - magyarázta az E! Newsnak adott interjújában.

Tegnap a Villa Remus nyitógáláján vett részt Spanyolországban, ahol megmutatta nőies idomait, egy fekete, testhezálló estélyire esett a választása. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös és nőies Hayley Hasselhoff stílusa.

Ezt is szeretjük