Heidi Klum 17 éves lánya csillogó estélyiben vonult a vörös szőnyegen: Leniből szépséges modell lett

Leni Klum édesanyja oldalán mutatkozott a vörös szőnyegen.

leni-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 decembere különleges hónap volt Heidi Klum és legidősebb gyermeke, Leni Klum számára, ugyanis a Vogue címlapján debütált az anya-lánya páros.

A német szupermodell évekig tiltotta a lányát a modellszakmától, ugyanis a szépséges Leni már 12 évesen megkapta élete legelső ajánlatát, bár a kamasz már akkor igent mondott volna a felkérésre, Heidi Klum inkább azt tanácsolta a lányának, hogy várjon még a munkával. Tavaly december óta azonban szárnyra kapott a tini karrierje, a hétvégén pedig már a vörös szőnyegen is debütált.

Leni Klum a vörös szőnyegen

Az UNICEF vasárnap rendezte meg a jótékonysági gáláját Olaszországban, ahova Heidi Klumot, az alapítvány egyik nagykövetét is meghívták. Az eseményre nem egyedül jött, lánya is elkísérte. Leni egy csillogó Versace estélyit viselt, míg 48 éves édesanyja egy Elie Saab ruhában állt a vörös szőnyegre.

GettyImages-1331698069
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Leni egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, nem mellesleg nagyon művelt, még csak 17 éves, de már a környezettudatosságra hívja fel a figyelmet, a Plant-for-the-Planet kampány részese, árulta el tavasszal a Glamour magazinnak.

Mindenkinek a lehető legtöbbet kellene tennie, az éghajlatváltozás az egyik legnagyobb probléma jelenleg ezen a bolygón. Mindnyájunknak aggódni kéne emiatt. (...) A kampányunkkal a lehető legtöbb embert szeretnénk mozgósítani fák ültetésére szerte a világon annak érdekében, hogy a felmelegedés mértékét 2°C alatt tartsuk. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki képes adományozni, de úgy vélem, mindenki tud valamennyit hozzátenni ezen probléma megoldásához. Már az is hatalmas előrelépés, ha bevásárlás céljából lecseréljük a filléres nejlonzacskókat vászontáskákra.

GettyImages-1331675140
Fotó: Jacopo M. Raule / Getty Images Hungary

Heidi Klumot kiskorában rengetegszer elkísérte fotózásokra, így sok mindent eltanult tőle, azonban édesanyja sikerei miatt egy plusz nyomás nehezedik rá.

- Természetesen érzem a nyomást, hogy én is olyan jó legyek, mint ő. De szerintem egyáltalán nem kell rá hasonlítanom. Nagyon különbözőek vagyunk, független ember vagyok. Én Leni vagyok, nem Heidi. Ezt próbálom megmutatni mindenkinek. Egyesek már akkor kritizáltak, mielőtt modellkedésbe vágtam volna a fejszém. A külsőmet és a magasságomat beszélték ki. A divatipar azonban sokat alakult a sokszínűség érdekében, már kevésbé számít a korod, a magasságod, a származásod vagy a ruhaméreted. Azok, akik azt mondják, hogy túl kicsi, vagy nem vagyok elég csinos, kontraproduktívak a világunk számára, amely pont egyre változatosabbá válik.

Cindy Crawford és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Cindy Crawford férje.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük