Sarah Jessica Parker fürdőruhában strandolt ikerlányaival: ritkán látott képeken a színésznő és családja

Sarah Jessica Parker Hamptonsban pihent családjával.

sjp-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick három gyermeket nevelnek együtt, James fiuk 2002 októberében, ikerlányaik, Tabitha és Marion Loretta 2009 júniusában látták meg a napvilágot.

A háromgyermekes sztár az anyaság mellett színésznőként is helytáll, jelenleg a Szex és New York folytatását forgatja, ami az And Just Like That... címet kapta. A sok munka mellett természetesen a családnak is időt szán, szeretteivel Hamptonsban strandoltak.

Sarah Jessica Parker a lányaival és a férjével a strandon

Az 56 éves sztárt Matthew Broderickkel és lányaikkal fotózták le együtt, a fiuk, James nem tartott velük a strandra. A családról több felvétel készült, amelyeket az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Bár a laikusok azt gondolhatják a hírességekről, hogy tele vannak sztárallűrökkel, nem mellesleg bárhova mennek, mindig a figyelem központjában akarnak lenni, de ez csak egy általánosítás, ami egyáltalán nem jellemző mindenkire. Az 56 éves színésznő és családja például teljesen békésen elvoltak, könnyedén beolvadtak a strandoló tömegbe.

A színésznő rajongói már tűkön ülve várják, hogy megjelenjen a Szex és New York folytatása, a tízrészes minisorozat az HBO Maxon debütál majd külföldön, hazánkban várhatóan az HBO Gón tudják majd az érdeklődők követni Carrie Bradshaw és barátnői, Miranda Hobbs és Charlotte York életét. A Kim Cattrall által megformált Samantha sajnos nem tűnik fel a szériában, ugyanis a színésznő nem vállalta el a felkérést. Köztudott, hogy  Sarah Jessica Parkerrel összerúgta a port a forgatások alatt, és sosem váltak barátnőkké. 

Már arról beszélnek, hogy az And Just Like That... kap egy második évadot is, sőt a készítők nyitottak rá, hogy Kim Cattrall visszatérjen. A rajongók közül sokan örülnének neki, ugyanis Carrie mellett Samantha volt az egyik legnépszerűbb karakter, sokan imádták szókimondó, karakán stílusát és azt, mennyire szabadon gondolkodott az életről.

Sandra Bullock és gyermekei

Képes összeállításunkban megnézheted Sandra Bullockot ritkán látott gyerekei társaságában.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük