Lemásolta J. Lo bikinis fotóját az 51 éves műsorvezetőnő: a testpozitív üzenetét imádták a rajongók
Saira Khan brit műsorvezetőnő lemásolta Jennifer Lopez fotóját.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez a hónap végén ünnepelte meg 52. születésnapját, ennek alkalmából egy elképesztően dögös, bikinis felvételt osztott meg magáról. 

A díva bomba formájáról sűrűn áradoznak a lapok és a rajongói is, egyeseket arra motivál, hogy ők is mozogjanak rendszeresen, de vannak olyanok is, akik a tökéletes képek láttán inkább elbizonytalanodnak saját magukban. Saira Khan brit műsorvezetőnőt is pont ez a gondolat ihlette meg, így ő is bikinire vetkőzött.

Saira Khan lemásolta J. Lo bikinis képét

Saira Khan egy évvel fiatalabb Lopeznél, a közösségi oldalán megosztotta, éppen a házimunkát végezte otthon, mikor meglátta az énekesnő friss fotóit. Ekkor bement a hálójába, előkapott a szekrényéből egy bikinit, majd lefotóztatta magát az egyik szerettével. 

"Inkább inspirálódj más nők hatására, ne megfélemlítve érezd magad miattuk. Szeretem Jennifer Lopezben azt, mennyire elkötelezett a testmozgás iránt, imádja a testét, és szexinek érzi magát az ötvenes éveiben is! Nem kell J. Lónak vagy J. Lo pénzének lenned ahhoz, hogy a legjobban érezd magad a bőrödben, és kihozd magadból a maximumot, csak ezekre a dolgokra van szükséged: pozitív legyen a gondolkodásmódod és hozzáállásod, tiszteld és szeresd magad, légy elszánt és motivált! Ezek mind ingyen vannak, már csak rajtad múlik, mit választasz" - fogalmazta a posztjában.

"Hagyd abba, hogy más emberek élete után epekedj, foglalkozz a saját sorsoddal, és alkosd meg a csodát! Ne foglalkozz a gyűlölködőkkel, a szeretetet helyezd előtérbe!" - tette hozzá.

Több rajongójának tetszett a posztja, hiszen a testpozitív üzenetének lényege, hogy nem kell ahhoz neves világsztárnak lenned, hogy jól érezd magad a saját bőrödben, emellett az életkor sem számít: "Gyönyörű, erős és okos nő vagy! Mindnyájunkat inspirálsz!", "Annyira igazad van!" - fogalmazták.

Saira Khan még az 50. születésnapja előtt fogadta meg, hogy a kerek évfordulóra már bele fog férni a régebben hordott, szűk farmernadrágjaiba. A kétgyermekes családanyának sikerült is ezt elérnie, azóta is a rendszeres testmozgás az élete része, Instagramján gyakran megosztja, milyen edzéseket végez.

Jennifer Lopez lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Jennifer Lopez lánya, Emme, valamint azt is megnézheted, mennyire hasonlítanak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük