Boris Johnson duci lánya áttetsző ruhában ultranőies volt: a 28 éves Lara egy magazin kedvéért pózolt
Boris Johnson lánya a Tatler magazinban szerepelt.

boris johnson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Johnson öt gyermek édesapja, előző házasságából két lány és két fiú született, ők már mindnyájan felnőttek, míg a legkisebb gyerkőce, Wilfred 2020-ban jött a világra.

Idősebbik lánya, Lara már 28 esztendős, íróként és szerkesztőként dolgozik Londonban, a Tatler magazinnal is közreműködik. A lány a lap kedvéért egy fotózást vállalt el, amelynek során megmutatta nőies idomait.

Boris Johnson lánya a Tatler magazin kedvéért pózolt

A fotózás kedvéért egy áttetsző ruhába bújt, csak egy fehérneműt viselt alatta, ami szépen kiemelte az alakját. A felvételt Mark Cant készítette a szeptemberi lapszámba.

Egy másik fotón fűzőben állt a fényképész elé, hozzá egy Roland Mouret szoknyát és egy Miu Miu kardigánt viselt. Ebben a szettben nagyon nőiesen és elegánsan festett.

Többféle alakformáló fehérneműt felpróbált, amelyeket azoknak a hölgyeknek találtak ki, akiknek az alakjuk miatt nincs elég önbizalmuk ahhoz, hogy egy testhezálló ruhadarabot felhúzzanak magukra. A fotózással be szerette volna bizonyítani, hogy egy duci nő is lehet ugyanolyan nőies és dögös, mint egy olyan hölgy, akin nincs semmi súlyfelesleg. Kifejtette, nincs abban semmi kivetnivaló, ha bárki ilyen terméket használ azért, hogy jobban érezze magát a bőrében, és magabiztosabban lépjen ki az utcára.

Egy korábbi Tatler-cikkében leírta, hogy minden reggelét jógázással kezdi, ugyanis jó stresszoldó hatása van, nem mellesleg a testét is átmozgatja. Rendszeresen sétál, amit azért szeret, mert akkor kitisztulnak a gondolatai.

Politikusok és házastársaik

Képes összeállításunkban megnézheted a világhírű politikusokat és házastársaikat.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük