Ő Kamala Harris, Amerika alelnökének 21 éves mostohalánya: Ellából modell lett
Fotókon mutatjuk Kamala Harris mostohalányát, Ella Emhoffot.

kamala-harris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Kamala Harris, az Egyesült Államok első női alelnöke 2013-ban megismerkedett Doug Emhoff-fal, a férfinak már két gyermeke volt előző házasságából. Cole fia 1994 szeptemberében, Ella lánya 1999 májusában látta meg a napvilágot.

A politikusnő sajátjaiként szereti férje felnőtt gyermekeit, akik otthon csak Momalának becézik. A fiatalok közül Ella Emhoffról valószínűleg a jövőben sokkal többet fogunk hallani, ugyanis január végén a New York-i IMG Models szerződtette le.

Fotókon Kamala Harris mostohalánya

Ella Emhoff már az első munkáját is teljesítette, a felvételeket Instagram-oldalára is feltöltötte, a Proenza Schouler márka kérte fel, hogy az új kollekcióját reklámozza, a cég New York Fashion Week show-ján is részt vett, amit a koronavírus miatt idén online eseményként rendeztek meg.

2020 októberében a Glamour készített a lánnyal, a testvérével és apjával egy Zoom-meetinget, ott mesélte el, mi volt az első benyomása, amikor megismerte mostohaanyját.

- Azt hiszem, amikor megismerkedtünk vele, pont akkor felvételiztem a középiskolába, úgyhogy intenzív időszakon mentem keresztül. Amikor apánk róla beszélt, úgy éreztem, hogy ez valami komoly lesz, hallottam a hangján. Az első találkozásunk nagyon természetesre sikerült, nem csináltunk belőle nagy ügyet. Olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Azt hiszem, fontos is volt, hogy megismerjük az embert a politikus mögött - magyarázta.

GettyImages-1302332187
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Az évek alatt igazi családdá kovácsolódtak, büszke Kamalára, hogy ő lett az Egyesült Államok első női alelnöke.

- Olyan felemelő érzés látni valakit, aki ennyire biztos önmagában, és nem hátrál meg. Fontos tulajdonsága, hogy szuperül kommunikál asszertívan. Nem fél semmitől sem. Látni azt, hogy Joe-val a legmagasabb beosztásba futottak, szerintem nagyszerű. Remélem, ez sokkal több nő, különösen a színes bőrű nők számára nyitja meg a kaput, hogy bizony bármi lehet belőlük. Azt hiszem, szükségünk volt már valakire, mint amilyen ő.

A lány egyébként igazi művészlélek: a Parsonsra jár, ami az Egyesült Államok egyik ismert iskolája, ott képzőművészetet tanul.

Joe Biden legidősebb lányunokája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos lány Joe Biden legidősebb lányunokája.

Ezt is szeretjük