Ő Joe Biden legidősebb lányunokája: a 27 éves Naomi bájos nővé érett

Joe Bidennek összesen hét unokája született.

joe-biden-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joe Biden, a 2020-as amerikai elnökválasztás nyertese feleségével, Jill Bidennel 1975 óta elválaszthatatlanok egymástól. Négy gyermeke közül sajnos ketten már nem élnek: első házasságából született kislánya, Naomi akkori nejével együtt 1972-ben elhunytak egy autóbalesetben, fiát, az 1969-ben született Beau-t 2015-ben legyőzte a rák. Az 1970-es születésű Hunter és az 1981-ben világra jött Ashley tartják benne a lelket, de sok szeretetet kap imádott unokáitól is.

Ő Joe Biden legidősebb unokája

Az Egyesült Államok következő elnökének összesen hét unokája született. Hunter és volt neje, Kathleen házasságából három lány született: Naomi 1993 decemberében, Finnegan 2000-ben, Maisy 2001-ben jött a világra. A férfi 2017-ben elvált, 2018-ban Lunden Alexis Roberts egy kislány szült neki, 2020 márciusában jelenlegi felesége, Melissa Cohen egy kisfiúval ajándékozta meg. Elhunyt fia, Beau két gyerkőcöt nevelt: Natalie 2004-ben, Robert 2006-ban érkezett.

A legidősebb lányunoka a nevét Joe Biden 1972-ben elhunyt kislánya után kapta. Egyetemi diplomáját a Pennsylvaniai Egyetemen szerezte, ahol 2016-ban végzett, ugyanabban az osztályban, mint Donald Trump lánya, Tiffany, ott nemzetközi kapcsolatokat tanult. Ezután a Columbiára ment jogra, ahol idén végzett. Párjával, Peter Neallel évek óta együtt vannak, idén tavasszal indítottak egy weboldalt is, amely segítséget nyújt azoknak az amerikai diákoknak, akik ösztöndíjhoz szeretnének hozzájutni a világjárvány közepette.

Naomi az évek alatt bájos felnőtt nővé érett, képes összeállításunkat végignézve erről te is meggyőződhetsz.

Ezt is szeretjük