Jill és Joe Biden lánya barna szépség: fotókon a 39 éves Ashley
Jill és Joe Bidennek egy közös gyermeke született, Ashley.

jill-és-joe-biden-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Bidennek összesen négy gyermeke született, első házasságából két fia és egy lánya: Beau 1969-ben, Hunter 1970-ben, Naomi 1971-ben látta meg a napvilágot. Sajnos Naomi és felesége 1972 decemberében egy tragikus autóbalesetben életüket vesztették. A politikus három évvel később szeretett bele Jillbe, akit 1977-ben vett feleségül. Egy közös lányuk született, Ashley 1981 óta a Biden család oszlopos tagja.

Fotókon Jill és Joe Biden lánya, Ashley

Ashley Biden kislányként is hangot adott véleményének, általános iskolás korában levelet írt egy kozmetikai cégnek, hogy megkérje őket, ne teszteljék a termékeiket az állatokon. Már egész fiatalon foglalkoztatta őt a delfinek védelme is, ezzel édesapját arra motiválta, hogy Barbara Boxer kongresszusi képviselővel közösen dolgozza ki az 1990-es, a delfinek védelméről szóló fogyasztói tájékoztatási törvényt.

Szociális munkás és aktivista lett belőle felnőtt korára, a divatiparba is belekóstolt. 2017-ben létrehozta a Livelihood Collection márkát annak érdekében, hogy segítsen leküzdeni a jövedelmi és faji egyenlőtlenséget Amerikában. Legnagyobb példaképének Joe Bident tartja, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

Apám mindig azt tanította nekem, hogy a hallgatás bűnrészesség, és ki kell állnom azok mellett, akikkel igazságtalanul bánnak. Ez felnőttkoromban is velem maradt, és ez a gondolkodásmód vezérel a szakmai életemben is - nyilatkozta a Delaware Today magazinnak.

Ami a magánéletét illeti, 2015-ben elhunyt bátyjának, Beau Bidennek köszönheti a szerelmet, 2010-ben ugyanis ő mutatta be Ashleynek leendő férjét, Howard Kerin plasztikai sebészt. A férfival 2012-ben keltek egybe.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Jill és Joe Biden 39 éves lánya, Ashley.

Ezt is szeretjük