Jill Biden gyönyörű volt tinédzserként is: felismered a középiskolás tablóképén?
Ritkán látott képet mutatunk az Egyesült Államok következő first ladyjéről.

jill-és-joe-biden-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as amerikai elnökválasztást a Demokrata Párt nyerte, így a tervek szerint 2021. január 20-án megtörténik az új elnök, Joe Biden beiktatása. 

Az ország újdonsült first ladyje Jill Biden lesz, aki 69 évesen csak úgy ragyog a felvételeken, nem mellesleg irtó sikkesen öltözködik. Fiatalon is káprázatosan festett, ezt bizonyítja a középiskolában készült tablóképe.

Jill Biden tinikori fotója

Jill Biden Instagram-oldalát érdemes követni, ugyanis a politikusfeleség gyakran nosztalgiázik a közösségi oldalon. Még a tinikorából is megosztott egy felvételt, ami egy iskolai fotózáson készült róla, nagyon szép volt már ekkor is. Több követője ámult a felvételen: "Én még sosem láttam hozzád fogható gyönyörűséget, fiatalon és most is csodálatos vagy, uram atyám, akár filmsztár is lehetett volna belőled" - fogalmazta egy rajongó.

jill-biden-régen
Fotó: Instagram/Jill Biden

Az Upper Moreland középiskolába járt, vidám, tréfás lányként élte tinédzseréveit, kedvenc tantárgya az angol volt. Végül 1969-ben érettségizett le. Instagramján bevallotta, ennyi idősen két célja volt: egy olyan erős és szeretetteljes házasságban élni, mint a szülei, illetve sikeres lenni a karrierjében. Mind a kettő összejött neki, bár első házassága hamar tönkrement Bill Stevenson főiskolás futballistával, ám Joe Biden mellett megtalálta mindazt, amit mindig is keresett az életében. Vele 1975-ben jött össze, majd két év járás után összeházasodtak.

GettyImages-1028568382
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

1975-ben a Delaware-i Egyetemen diplomázott le, ezután helyettesítő tanárként kereste a kenyerét. Mesterdiplomát szerzett a  West Chester State College-on, eközben folytatta a tanítást. Több intézményben is dolgozott, azon emberek közé tartozott, aki fontosnak tartotta, hogy továbbképezze magát. A doktori címet 55 évesen, 2007-ben szerezte meg. Bár januárban first ladyvé válik, továbbra is tanítani fog, a történelem során ő lesz az első amerikai elnökfeleség, aki tovább sem adja fel a karrierjét.

Ilyen szép a lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Ashley Biden.

Ezt is szeretjük