Melania Trump tűzpiros estélyiben hercegnőként tündökölt: first ladyként ezek voltak a legszebb ruhái
Összegyűjtöttük, hogy first ladyként milyen gyönyörű kreációkban láthattuk Melania Trumpot.

melania trump cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 novemberében Joe Biden nyerte az amerikai elnökválasztást, bár a republikánusok jelöltje, Donald Trump is esélyes volt a győzelemre, végül vereséget szenvedett. A demokrata elnökjelöltnek január 20-án adta át a stafétabotot, Melania Trump pedig Jill Bidennek adta át a first lady szerepét.

Melania Trump legszebb ruhái first ladyként

A first ladyk stílusát árgus szemekkel figyelik a divatszakértők és a rajongók is, így tettek Melania Trump esetében is, aki az elmúlt években több gyönyörű kreációban is mutatkozott. Az egykor modellként dolgozó Melania mindig is értett a divathoz, így általában jó ízléssel választotta ki a megfelelő darabot egy-egy alkalomra. Bár volt, amikor közfelháborodást váltott ki a szettje: ilyen volt a zöld kabátja, amelynek hátuljára az I Really Don't Care. Do U? szöveget nyomtatták, ami annyit tesz magyarul, hogy tényleg nem érdekel ez engem, és téged? Ebben a kabátban látogatta meg akkor a szüleiktől elszakított gyerekeket, ami nem volt az alkalomhoz illő öltözet.

Az elmúlt években számos luxusmárka kreációját viselte, amelyek remekül álltak neki. Voltak estélyi ruhás pillanatai is, amelyek közül a kedvencünk az a Givenchy ruha, amit 2019-ben viselt Londonban. Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak szerintünk Melania Trump legszebb szettjei.

Ezt is szeretjük