Kamala Harris ezt titkolta a férje elől évekig: Amerika női alelnöke most vallotta be neki
Kamala Harris annyira izgatott volt az első randijuk előtt, hogy erre folyamodott.

kamala-harris-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamala Harris, az Egyesült Államok első női alelnöke szép családot tudhat magának, férjével, Doug Emhoff-fal 2013-ban szerettek egymásba, majd egy évvel később összeházasodtak.

A férfinak előző házasságából két gyermeke született: Cole 1995-ben, Ella 1999-ben látta meg a napvilágot. A gyerekeket Harris a sajátjaként szereti. Amikor Emhoff-fal megismerkedtek egy vakrandin, akkor még Kalifornia államügyészeként dolgozott a politikusnő. Kapcsolatukról közös interjút adtak a CBS-en futó Sunday Morning című műsorban, amelyben Kamala Harris egy olyan titokról rántotta le a leplet, amelyről férje egyáltalán nem tudott.

Kamala Harris ezt titkolta el évekig a férje elől

Kamala Harris és Doug Emhoff nagyon összeillő páros, képeiken is látszik, mennyire jó az összhang köztük. Mielőtt megismerték volna egymást, közös barátjuk eljátszott a gondolattal, milyen kiváló párost alkotnának ketten, így leszervezett nekik egy randit.

GettyImages-459975372
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

- A legjobb barátnőm hozta össze a vakrandinkat. Emlékszem, hogy ezt mondta nekem: "Csak bízz bennem. Csak bízz bennem." Tudja, azt szerette volna, ha csak belemennék simán a találkába, még arra is megkért, hogy ne googlizzak rá a nevére. Nos, ezt végül megtettem - vallotta be az alelnök.

Doug Emhoff ezen az információn csak nevetett, ráadásul teljesen új volt számára, hogy a találkájuk előtt a nő rákeresett a nevére az interneten.

- Oh, hát ez egy vallomás - mondta mosolyogva a feleségének.

GettyImages-1267250943
Fotó: Win McNamee / Getty Images Hungary

Doug Emhoff is elmesélt egy vicces sztorit a megismerkedésükről, az ügyvéd elárulta, hogy az első randijuk után pont egy kosárlabdameccsen volt, amikor elhatározta, hogy hagy egy hangüzenetet Kamalának.

- Egy nevetséges hangüzenetet hagytam neki, amit végül elmentett, az összes évfordulónk napján pedig rendszeresen lejátssza azt nekem. Bevallom, az üzenetem elküldése után azt hittem, sosem hallok felőle újra, de nem lett igazam - tette hozzá.

Ő Jill és Joe Biden lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Jill és Joe Biden lánya, Ashley.

Ezt is szeretjük