Melania Trumpot és fiát hónapok óta először láthatjuk újra: a 16 éves Barron magasabb, mint az anyja
Melania Trumpot és fiát, Barront a Trump Tower bejáratánál fotózták le.

melania-és-barron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mielőtt Joe Bident beiktatták az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökének 2021 januárjában, a Trump házaspár elhagyta a Fehér Házat, majd Floridába utaztak. Még a reptéren készültek róluk felvételek, ám azóta csak a volt elnököt láthattuk néha.

Melania Trump viszont teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, még a közösségi oldalaira sem posztolt magáról képet, azonban július 7-én New Yorkban több felvétel készült róla és fiáról, Barronról.

Melania Trump és fia friss fotókon

Az egykori first lady és fia a Trump Towert hagyták el pont, amikor egy lesifotós kiszúrta őket, így meg is örökítette őket. Melania egy letisztult fekete inget és fehér nadrágot viselt. Barront még régebben láthattuk, mint szép édesanyját, 2020 augusztusában mutatkozott utoljára a nyilvánosság előtt a szüleivel, akkor még sokkal rövidebb volt a haja.

GettyImages-1327530175
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A múlt hónapban Donald Trump elmondta a tömegnek az észak-karolinai GOP-konferencián, hogy fia már két méter magas, írta meg a The Daily Mail. Nem csoda, hogy ilyen magasra nyúlt, hiszen a szülei sem alacsony termetűek, Melania 180, a volt elnök pedig 190 centiméter.

Amíg Trump állt az ország élén, akkor is csak ritkán láthattuk a fiukat, Barron nem vágyott arra, hogy ő is a középpontban legyen. Sőt, az édesanyja sem élvezte a first lady létet, sosem vágyott erre a szerepre.

- Ezt nem ő akarta, és sosem számított arra, hogy a férje megnyeri a választásokat. Nem akarta ezt a poklot vagy özönvizet. Szerintem nem gondolta, hogy ez tényleg megtörténik velük - nyilatkozta 2017-ben a Vanity Fairnek egy közeli ismerőse.

Elnöki párként számtalan kritikát kaptak, ugyanis több alkalommal megörökítették, ahogy Melania ridegen viselkedett a férjével, esetleg elhúzta a kezét tőle. Többen arra gyanakodtak, hogy teljesen boldogtalan Donald Trump oldalán. Különös házasságukról rengeteg riport megjelent, például nem egy szobában alszanak, de még családi vacsora sincs általában náluk. 

GettyImages-1327530265
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Azonban  Stephanie Winston Wolkoff, a first lady volt tanácsadója egy podcast-interjúban elmesélte, messze nem olyan rideg a viszonyuk, amilyennek látszik. A nő szerint sok hasonlóság van köztük valójában, és még a kézellökést is azért csinálták, hogy elvonják más dolgokról a figyelmet.

- Igazából nagyon szoros a kapcsolatuk. Mindent nyíltan megvitatnak, de főleg stratégiai szempontból. Nincs köztük ordítozás, kiabálás, veszekedés, vagyis én ilyeneknek nem voltam a szemtanúja. A kapcsolatuknak megvan a maga stratégiája - magyarázta.

Korábban arról is írtunk, hogy Melania mennyire élvezi, mióta nincs állandóan a középpontban. Főleg Mar-a-Lagóban töltik a legtöbb idejüket, az anyaságra koncentrál, számára Barron az első.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viselt Melania Trump, amíg az Amerikai Egyesült Államok first ladyje volt.

Ezt is szeretjük