Jennifer Lopez 13 éves lánya szakasztott olyan, mint az anyja: Emme rengeteget nőtt

Jennifer Lopez kamaszlánya a bájos vonásokat és a tehetséget is örökölte.

jennifer-lopez-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Jennifer Lopezt boldog mosollyal az arcán, újszülött ikreivel a karjában láthattuk viszont a People magazin címlapján. A díva 2008 márciusában mutatta meg először az akkor egyhónapos csöppségeket a nagyvilágnak. A rajongók legnagyobb örömére azóta sem rejtegeti gyermekeit, bár nem árasztja el fotóikkal az Instagramot, olykor-olykor láthatjuk őket az oldalán. Legutóbb július 18-án posztolt egy lélegzetelállító közös fotót lányával.

Jennifer Lopez és lánya ennyire hasonlítanak

A 13 éves Emme új fotóját látva sokan értetlenkedve álltak a tény előtt, hogy szaladhatott el ilyen gyorsan az idő? Mire kettőt pislogtunk, a cuki kislányból bájos kamasz lett, aki szakasztott mása az édesanyjának. A hasonlóságot J.Lo követői is egyből kiszúrták, a bejegyzés melletti hozzászólásokban sokan csak annyit írtak a fotóhoz, hogy az anya-lánya páros olyan, mint az ikrek. Emme egyébként nem csak a vonásait örökölte anyjától, az alma tehetség tekintetében sem esett messze a fájától: a bájos kamasznak éppolyan gyönyörű hangja van, mint az énekes-színésznőnek. Erről a közönség a 2020-as Super Bowlon győződhetett meg, ahol a lány anyjával együtt állt a színpadra.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Jennifer Lopez lánya, Emme, valamint azt is megnézheted, mennyire hasonlítanak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük