Jennifer Lopez 13 éves lánya szakasztott olyan, mint az anyja: Emme rengeteget nőtt
Jennifer Lopez kamaszlánya a bájos vonásokat és a tehetséget is örökölte.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Jennifer Lopezt boldog mosollyal az arcán, újszülött ikreivel a karjában láthattuk viszont a People magazin címlapján. A díva 2008 márciusában mutatta meg először az akkor egyhónapos csöppségeket a nagyvilágnak. A rajongók legnagyobb örömére azóta sem rejtegeti gyermekeit, bár nem árasztja el fotóikkal az Instagramot, olykor-olykor láthatjuk őket az oldalán. Legutóbb július 18-án posztolt egy lélegzetelállító közös fotót lányával.

Jennifer Lopez és lánya ennyire hasonlítanak

A 13 éves Emme új fotóját látva sokan értetlenkedve álltak a tény előtt, hogy szaladhatott el ilyen gyorsan az idő? Mire kettőt pislogtunk, a cuki kislányból bájos kamasz lett, aki szakasztott mása az édesanyjának. A hasonlóságot J.Lo követői is egyből kiszúrták, a bejegyzés melletti hozzászólásokban sokan csak annyit írtak a fotóhoz, hogy az anya-lánya páros olyan, mint az ikrek. Emme egyébként nem csak a vonásait örökölte anyjától, az alma tehetség tekintetében sem esett messze a fájától: a bájos kamasznak éppolyan gyönyörű hangja van, mint az énekes-színésznőnek. Erről a közönség a 2020-as Super Bowlon győződhetett meg, ahol a lány anyjával együtt állt a színpadra.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Jennifer Lopez lánya, Emme, valamint azt is megnézheted, mennyire hasonlítanak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük