Julia Roberts 16 éves lányából szép tinédzser lett: Hazel először lépett a vörös szőnyegre

Julia Roberts egy szem lánya a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén pózolt édesapja oldalán.

julia-roberts-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három gyermeket nevelnek, ikreik, Hazel és Phinnaeus 2004 novemberében jöttek a világra, Henry 2007 júniusában született meg. A sztárpár a mai napig óvja csemetéiket a nyilvánosság elől, így a legtöbb alkalommal csak paparazzoképeken láthattuk a három testvért. Moder néha az Instagram-oldalán posztol szeretteiről, de a sztárpár a vörös szőnyeges eseményekre eddig nem vitte el egyik gyermeküket sem.

Julia Roberts lánya

A cannes-i fesztiválra meghívást kapott Daniel Moder, ugyanis az operatőr a filmes eseményen bemutatott Flag Day operatőre volt. A mozit Sean Penn rendezte. Az alkotás premierjére nem egyedül érkezett, elkísérte egy szem lánya, Hazel is. A másik két gyermekük nem tartott velük, valószínűleg ők nem akartak a nyilvánosság előtt szerepelni, de Julia Roberts sem volt ott.

A 16 éves lányból nagyon bájos tinédzser lett, igéző, kék szemeit édesapjától örökölte. Egy citromsárga ruhát viselt, hozzá pedig egy Mary Janes cipellőt. Reméljük, hogy a jövőben többször láthatjuk majd a tinilányt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Julia Roberts ritkán látott lánya.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük