Julia Roberts 16 éves lányából szép tinédzser lett: Hazel először lépett a vörös szőnyegre
Julia Roberts egy szem lánya a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén pózolt édesapja oldalán.

julia-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három gyermeket nevelnek, ikreik, Hazel és Phinnaeus 2004 novemberében jöttek a világra, Henry 2007 júniusában született meg. A sztárpár a mai napig óvja csemetéiket a nyilvánosság elől, így a legtöbb alkalommal csak paparazzoképeken láthattuk a három testvért. Moder néha az Instagram-oldalán posztol szeretteiről, de a sztárpár a vörös szőnyeges eseményekre eddig nem vitte el egyik gyermeküket sem.

Julia Roberts lánya

A cannes-i fesztiválra meghívást kapott Daniel Moder, ugyanis az operatőr a filmes eseményen bemutatott Flag Day operatőre volt. A mozit Sean Penn rendezte. Az alkotás premierjére nem egyedül érkezett, elkísérte egy szem lánya, Hazel is. A másik két gyermekük nem tartott velük, valószínűleg ők nem akartak a nyilvánosság előtt szerepelni, de Julia Roberts sem volt ott.

A 16 éves lányból nagyon bájos tinédzser lett, igéző, kék szemeit édesapjától örökölte. Egy citromsárga ruhát viselt, hozzá pedig egy Mary Janes cipellőt. Reméljük, hogy a jövőben többször láthatjuk majd a tinilányt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Julia Roberts ritkán látott lánya.

Ezt is szeretjük