Hugh Grant csinos felesége csillogó miniruhát viselt a BAFTA-gálán: a színész le sem vette róla a kezét

Hugh Grantet felesége is elkísérte az idei BAFTA-gálára.

Hugh Grant felesége a 2021-es BAFTA-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este tartották meg a BAFTA-gálát, amelyre a koronavírusra való tekintettel csak a díjakat átadó hírességek jelenhettek meg.

Az eseményen részt vett Hugh Grant is, aki a BAFTA Akadémia tagság idei nyertesét jelentette be, ez a díj a Brit Film- és Televíziós Akadémia legnagyobb presztízsű elismerése, melyet 1971 óta ítélnek oda a mozgóképes művészet területén elért kiemelkedő teljesítményért. Idén Ang Lee filmrendező kapta ezt meg, aki olyan alkotásokat csinált, mint a Pi élete, a Brokeback Mountain - Túl a barátságon, az Értelem és érzelem vagy a Hulk.

Hugh Grant feleségével jelent meg a BAFTA-gálán

Hugh Grant kísérője felesége, Anna Elisabet Eberstein volt, a nő egy csillogó miniruhában tündökölt férje oldalán, nagyon csinos volt, nem csoda, hogy a színész le sem vette róla a kezét a vörös szőnyegen. Anna ruháját a Balmain divatház tervezője álmodta meg. Hozzá egy fekete Yves Saint Laurent borítéktáskát választott kiegészítőként.

GettyImages-1311967276
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

A svéd származású televíziós producernővel sok mindent megéltek, mielőtt 2018-ban összekötötték az életüket. Bár a szívtipró nem sokat árul el a magánéletéről, ennek ellenére a 2010-es években számtalanszor csámcsogtak rajta a pletykalapok. 2011 szeptemberében született meg kislánya, Tabitha, akinek édesanyja a kínai Tinglan Hong. Egy évvel később újabb gyermeke született, John fiát viszont már Anna hozta a világra.

Amikor Anna megszült, Tinglan állapotos volt harmadik gyermekével, Felix 2012 decemberében született. A svéd szépséggel 2014-ben szakítottak, de nem sokkal később kibékültek, azóta is hűségesen kitart a nő mellett, kislányuk 2015 márciusában látta meg a napvilágot, a színész ötödik gyermeke 2018 decemberében született. A lányuk és a kisebbik fiuk nevét a mai napig nem árulták el.

GettyImages-1311967294
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

A hatvanéves színész ötven felett volt, amikor családot alapított, 2018-ban a Today Shownak adott interjújában vallotta be, megbánta, hogy nem fiatalabban vállalt gyereket. Szerencsésnek érzi magát felesége oldalán, Anna csodálatos személyiség. 2020 októberében a Virgin Radiónak nyílt meg a családi életéről - írta meg a Hello! magazin.

- Nos, elég nagy tévedésben éltem. A gyerek szó hallatán már forgattam a szemeim, az emberek viszont mindig azzal jöttek, hogy "jajj, Hugh, te ezt nem érted". Igazuk volt - fogalmazott.

Elég bolondos apukának írta le magát, sokat hülyéskedik a kicsikkel, a vicc kedvéért még az alsónadrágját is a fejére húzza, hogy megnevettesse a gyerekeket. Élvezi, hogy szeretetben élhet.

- Próbálok fiatal édesapa maradni egy öreg úr testében, ez azért elég kemény, de annyira megéri! Egyszerűen annyira szép ez, nincs igazam? Az embernek szüksége van egy családra, én ezt végre megkaptam.

Pierce Brosnan és felesége

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith szerelme 27 évvel ezelőtt kezdődött. Ők Hollywood egyik legszebb sztárpárja.

Pierce Brosnan és gyönyörű felesége 27 éve szerettek egymásba: szerelmes fotóval ünnepeltek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük