Pierce Brosnan és gyönyörű felesége 27 éve szerettek egymásba: szerelmes fotóval ünnepeltek

Pierce Brosnan felesége régi, szerelmes képpel nosztalgiázott.

pierce brosnan felesége cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan 11 év házasság után veszítette el első feleségét, Cassandra Harrist, a nő rákkal küzdött, de sajnos a szervezete feladta a harcot. A sármos színész nem gondolta volna, hogy a szerelem újra bekopogtat az ajtaján, ám 1994. április 8-án gyökeresen megváltozott az élete, amikor megismerkedett Keely Shaye Smith újságírónővel.

Pierce Brosnan és felesége 27 éve szeretik egymást

A mexikói Cabos San Lucas nyaralóhelyen találkoztak, Keely pont Ted Dansonnal készített interjút egy partin, amikor a színészt félrehívták, a nő beszélgetésbe elegyedett Pierce Brosnannel.

- Magával ragadó volt, magas, sötét hajú és jóképű, nem csoda, hogy mindenki vonzódott hozzá. Volt egy kis huncut csillogás a tekintetében, emlékszem, amikor először megláttam, csak ennyit mondtam, hogy ejha - mesélte az első találkozásukról a feleség 2001-ben a People magazinnak.

Pár nappal később randiztak először, ami annyira jól sikerült, hogy hajnali három óráig megállás nélkül beszélgettek. Hamar rájöttek, hogy egymásba szerettek. Annyira nagy volt a szerelem, hogy Brosnan gyakran küldött Keelynek repülőjegyet csak azért, hogy meglátogassa a nő a forgatásokon. Két gyermekük született, Dylan 1997-ben, Paris 2001-ben. Kisebbik fiuk születése után fél évvel megtartották az esküvőjüket. A házaspár azóta is együtt van, ők Hollywood egyik legaranyosabb sztárpárja.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párost alkot Pierce Brosnan és Keely Shaye.

Ezt is szeretjük