Jason Statham és párja élete sem tökéletes: kiderült, mi okozza köztük a legtöbb konfliktust
Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley 2010-ben szerettek egymásba.

jason-statham-rosie-huntington-whiteley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley 2010-ben szerettek egymásba a Coachella fesztiválon, akkor a modell még csak 23 éves volt, a színész abban az évben lett 44 éves.

A nagy korkülönbség miatt sokan nem hittek a kapcsolatukban, de a sztárpár fittyet hányt a kritikusokra, azóta családot is alapítottak, kisfiuk, Jack Oscar 2017-ben jött a világra. Csak ritkán beszélnek a kapcsolatukról, ám a modell az Elle áprilisi számának címlapjára került, a lapnak interjút is adott, amelyben beavatott a magánéletükbe is.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley kapcsolata sem tökéletes

Vannak olyan hírességek, akik nem szeretnek a hibáikról beszélni, folyamatosan csak azt mutatják az emberek felé, hogy mennyire tökéletes minden az életükben, ezzel viszont sokakban okozhatnak frusztrációt és rossz érzést. Rosie Huntington-Whiteley viszont nem ezt a csapatot erősíti, vállalja, hogy az ő élete nem mindig tökéletes, sőt nyíltan bevallotta, mi okoz közte és a párja között a legtöbbször konfliktust.

GettyImages-140045208
Fotó: Kevin Mazur/VF12 / Getty Images Hungary

- Anyukám mindig elmondja nekem, sosem szerettem, ha megmondták, mit hogyan csináljak, a fiam viselkedésében is ezt látom. Ott van Jason is, aki imád irányítani, és pont ebből erednek a súrlódások köztünk, mind a ketten borzasztóan makacs személyiségek vagyunk - magyarázta.

Hozzátette, hogy a gyermekük is önfejű, emiatt az otthonukban előfordulnak kisebb-nagyobb viták. Ettől függetlenül imádja az akciósztárt, és nagyon értékeli a belső tulajdonságait. Elmesélte, hogy amikor megismerkedtek, teljesen másmilyennek gondolta.

GettyImages-1131955253
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

- Olyan földhözragadt és alázatos, igazán szórakoztató, karizmatikus és energikus ember. Ez mind olyan tulajdonsága volt, amikre egyszerűen nem számítottam tőle, pont emiatt vált vonzóvá a szememben. Pontosan tudja, mennyit kell küzdeni és dolgozni a pénzért, a harmincas évei előtt például nem is színészkedett. Volt az életében egy időszak, amikor festő és dekoratőr volt, de night clubok bejáratánál is dolgozott kidobóként, emellett piaci standoknál kereskedett. Sok mindent megtapasztalt az életében, és örülök, hogy mindezt átadja a fiunknak is - tette hozzá.

Jon Bon Jovi és középiskolai szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Jon Bon Jovi szívét.

Ezt is szeretjük