Jon Bon Jovi 40 éve bolondul feleségéért: a középiskolában szeretett bele
Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea 1980 óta vannak együtt.

jon-bon-jovi-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan vérbeli nőfalókként tekintenek a rocksztárokra, az igaz, hogy sok ismert zenészre tényleg illik ez a kifejezés, de azért akadnak kivételek. Ilyen Jon Bon Jovi is, a Living On A Prayer és az It's My Life énekeséért nők milliói rajonganak a mai napig, hiszen közel a hatvanhoz is szívdöglesztően néz ki. Ám mielőtt még befutott volna a zenekarával, már akkor eltalálta Ámor nyila.

Ő Jon Bon Jovi felesége

Szerencsésnek mondható a szerelmi élete, feleségét, Dorothea Hurley-t a Sayreville War Memorial középiskolában ismerte meg New Yersey-ben, 1980-ban váltak egy párrá, akkor mindketten 18 esztendősek voltak.

-  Hagyta, hogy puskázzak róla történelemórán. Abban a percben, amint megláttam, egyből vonzódni kezdtem hozzá, azóta már elmúlt negyven év, és semmit nem változtak az iránta táplált érzelmeim - vallotta be a zenész a People magazinnak.

A boldogító igent kilenc évvel később, 1990-ben mondták ki Las Vegasban, bár az esküvőjüket mindenki ellenezte, hiszen akkoriban Jon Bon Jovi volt a tinilányok első számú kedvence, ezért a menedzsere félt attól, hogy egy nős rocksztárért már senki nem fog rajongani. Szerencsére fittyet hánytak a környezetükben lévő emberek véleményére, és titokban keltek egybe. Négy gyerekük született: Stephanie 1993-ban, Jesse 1995-ben, Jacob 2002-ben, Romeo 2004-ben látta meg a napvilágot.

- Kölcsönösen tiszteljük a másikat, ráadásul együtt nőttünk fel, közösen fejlődtünk. Nagyon szeretjük egymást, és vágyunk a másik társaságára. Keményen megdolgozunk a kapcsolatunkért, de élvezzük a közösen eltöltött időt, és nem estünk azokba a csapdákba, amelyekbe sok híresség szokott - avatta be a magazin olvasóit a jól működő kapcsolatuk titkába.

Képes összeállításunkban megnézheted Jon Bon Jovi és felesége közös fotóit.

Ezt is szeretjük