Amal Clooney ezt ki nem állhatta férje külsejében: a színész maga vallotta be
Amal már alig várta, hogy ettől megszabaduljon George Clooney.

george-és-amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan szerepek, amelyek miatt a színészeknek teljesen át kell alakulniuk, például fogyniuk vagy hízniuk kell, esetleg a frizurájukat kell teljesen megváltoztatniuk.

A férfi sztárok esetében az is gyakori, hogy szakállat kell növeszteniük, nos, ez vonatkozott George Clooney-ra is, amikor 2019-ben a The Midnight Sky-t, magyarul Az éjféli égboltot forgatta, a film végül 2020 végén jelent meg.

George Clooney külsejében ezt nem bírta elviselni Amal

A The Daily Mirrornak árulta el, hogy a szerepe megkövetelte a hosszú szakállat, amit meg is növesztett, ám ennek nem mindenki örült, bár a fiának, Alexandernek tetszett az új külseje, a család női tagjai ki nem állhatták a hosszú arcszőrzetet.

GettyImages-1178218401
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

- A feleségem és a lányom nagyon örültek, miután végre megborotválkoztam, mert nagyon nehéz volt megtalálni az arcom a szakállam alatt - viccelődött a lapnak.

A szerep kedvéért más átalakuláson is átesett, közel 13 kilótól szabadult meg, ám ez az egészségének egyáltalán nem tett jót, hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak nála, ez pedig akár az ember életét is veszélyeztetheti. A betegsége miatt még kórházba is került, napokig benntartották az orvosok.

GettyImages-1173076761
Fotó: Robert Kamau / Getty Images Hungary

- Azt hiszem, túl hamar le akartam fogyni, és nem vigyáztam magamra. Több hétbe került, mire jobban lettem. Ez filmrendezőként sem volt nekem egyszerű, hiszen szükségem volt az energiára - magyarázta a sztár, aki Az éjféli égbolt című posztapokaliptikus filmjének nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is volt.

Elfeledett, egykori sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan híres exeket mutatunk, akik egy időben házasságban is éltek egymással.

Ezt is szeretjük