Ez a színésznő volt George Clooney első felesége - 3 év után váltak el egymástól

Olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akikről már sokan elfelejtették, hogy házasságban éltek.

George Clooney első felesége fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan egykori sztárpárok, akikre válásuk után évekkel később is emlékeznek, hogy együtt voltak, erre kiváló példa Jennifer Aniston és Brad Pitt párosa. Ám a legtöbb esetben, ahogy telnek-múlnak az évek, számos híresség volt szerelmeit és házastársait elfelejtik az emberek.

George Clooney, mielőtt összeházasodott volna Amal Clooney-val, előtte folyton őt emlegették Hollywood örök agglegényének, ugyanis már 53 esztendős volt, amikor oltár elé állt ügyvéd kedvesével. Pedig nem Amal az első nő, akinek gyűrűt húzott az ujjára, a '80-as évek végén, pár hónap járás után Talia Balsam színésznőt vette el, de három év után végül a válás mellett döntöttek.

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük