55 óra után adta be a válókeresetét Britney Spears - Ezek voltak a legrövidebb sztárházasságok
Cikkünkből megtudhatod, mely sztárok bírták a legrövidebb ideig házastársuk mellett.

britney-spears-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak házasságok, amelyek tényleg egy életre szólnak, és a párokat csak a halál választja el, de van az a helyzet, amikor a párok bármennyire is próbálják megmenteni kapcsolatukat, a végén a válás mellett döntenek. A hírességek közül is számos sztár vált már el, azonban vannak nagyon extrém esetek is, amikor a házasok nemhogy egy évig vagy fél évig, hanem még egy hétig sem bírják egymás mellett.

Legrövidebb sztárházasságok

Britney Spears 2004 januárjában egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel Las Vegasban kötötte össze az életét egy ferde este után. Nem tartott sokáig a házasságuk, mindössze 55 óráig voltak házasok. A férfi az ABC Newsnak elmondta, hogy Britney ötlete volt az esküvő, ő pedig belement, mert nagyon szerelmes volt az énekesnőbe.

Miután megtörtént a ceremónia, a sztár felhívta szeretteit, hogy beszámoljon az örömhírről, ám a családtagok teljesen kiakadtak a hír hallatán. Gondoskodtak is arról, hogy minél hamarabb véget érjen a házasság. Jason Alexander beszámolója szerint Britney bátyja és pár öltönyös férfi jelent meg nála, akik aláíratták vele a válási papírokat.

- Nagyon fájt aláírni a papírokat, talán ez volt a legnehezebb része az egésznek. Egyértelmű, hogy voltak érzéseim Britney iránt - vallotta be a férfi.

Az énekesnő később az E!-nek így nyilatkozott az esetről.

- Bolond és lázadó voltam, és nem igazán vállaltam felelősséget a tetteimért - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok bírták a legrövidebb ideig a házastársuk mellett.

Ezt is szeretjük