A forgatáson szeretett egymásba a két sztár - Több mint 20 évig hallgattak az érzelmeikről
Képeken a sztárpárok, akik a forgatáson kerültek közelebbi kapcsolatba egymással.

leslie-mann-cver-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg olyan sztárpárt látunk a mozivásznon vagy a tévé képernyőjén, akik körül szinte szikrázik a levegő, akik olyan élethűen tudnak szerelmesek lenni a mozivásznon, mintha a való életben is egy párt alkotnának. Sok esetben ez be is igazolódik, a két főszereplő a forgatások és az intim jelenetek alatt egyre közelebb kerül egymáshoz, és míg egyesek a valóságban is egy párként folytatják, addig mások a film befejeztével románcuk végére is pontot tesznek.

Így volt ezzel Leslie Mann színésznő is, aki még 1997-ben Brandon Fraserrel szerepelt közösen az Őserdő hőse című filmben. A színész volt a dzsungelben élő George, Leslie Mann pedig a film női főszereplője, Ursula, akit az Őserdő hőse ment meg és vesz feleségül.

22 évig hallgatott róla, hogy szerelmes lett kollégájába

A gyönyörű színésznő a Busy Tonight című talkshow-nak volt a vendége, ahol 22 év hallgatás után árulta el, mennyire bele volt esve Fraserbe a forgatáson. A sztárpár végül nem jött össze, hiszen a színésznő akkor már házas volt, a fellángolásról pedig párja, Judd is tudott.

- Beleestem "George-ba" a forgatás alatt, annyira szórakoztató és vicces volt. Azt mondtam a férjemnek: Judd, szerelmes vagyok Brendanbe. Ő meg azt mondta, tudja. Elkezdtem furcsán viselkedni a forgatásokon, amire rátett, hogy Brendan folyamatosan meztelen volt.

Minden reggel együtt kezdtünk a sminkesekkel, és folyton úgy jött be reggel, hogy megpuszilta a számat. De tényleg, minden reggel így köszöntött. Aztán egy reggel zabpelyhet reggeliztem, amikor jött volna megcsókolni. De a szám ragadt a juharsziruptól, és onnantól kezdve soha nem csinálta többet – árulta el a műsorban a színésznő.

Majd hirtelen betoppant Brandon Fraser is, aki kijelentette, hogy akkoriban ő is szerelmes volt a színésznőbe. A műsorban azért azt is viccesen megjegyezte, Mann férje a forgatáson végig a bokorból leskelődött utánuk.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárpárok, akik egymásba szerettek a forgatások alatt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük