Gyűlölte egymást a népszerű sorozat szerelmespárja - Egymáshoz sem akartak szólni
Paul Wesley és Nina Dobrev kicsit sem kedvelték egymást a Vámpírnaplók forgatásakor.

nina-dobrev-paul-wesley-utaltak-egymast-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vámpírnaplók sorozat rajongói között nagyon megoszlottak a vélemények arról, hogy melyik Salvatore testvérnek kellett volna összejönnie az Elenát alakító Nina Dobrevvel a széria végén. Hosszú vívódás után végül Damon, azaz Ian Somerhalder nyerte el a lány kegyeit, azonban az ifjabbik testvérnek, Stefannak, vagyis Paul Wesleynek legalább ennyien szurkoltak.

A két színész őszintén utálta egymást

A sorozat kezdetén Stefan volt az, aki összejött Elenával, és igazán remek párost alkottak a filmvásznon. A valóság azonban a szöges ellentéte volt a forgatókönyvnek: Nina Dobrev és Paul Wesley ki nem állhatták egymást - olyannyira komoly konfliktus volt köztük, hogy nem is nagyon álltak szóba egymással a forgatási szünetekben. Erről Nina Dobrev a Directionally Challenged című podcastban mesélt először:

- Paul és én egyáltalán nem jöttünk ki egymással a széria kezdetén. Tiszteltem őt színészként, de kicsit sem kedveltem. Nem is értettem, hogy gondolhatta bárki is, hogy járunk egymással, bár azt hiszem, itt jön elő az, hogy a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. Ez öt hónapig így volt, nem is szóltunk egymáshoz, ha nem volt muszáj.

Aztán egy nap Paul odajött hozzám, és azt mondta: "Tíz év múlva majd visszatekintesz erre a sorozatra, és hiányozni fogok neked. Hiányozni fognak ezek a pillanatok. Hidd el, tíz év múlva értékelni fogjuk egymást". És tudjátok mit? Baromira igaza volt. Idővel nagyon közel kerültünk egymáshoz, sőt, mostanra az egyik legközelebbi barátomnak tartom - nyilatkozta a műsorban.

Persze nem ők voltak az egyetlenek Hollywoodban, akik képtelenek voltak meglenni egymás társaságában, miközben szerelmespárt alakítottak - összeállításunkban még több gyűlölködő híres párt mutatunk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük