Nicole Kidman és Lenny Kravitz titokban jegyben jártak - Emiatt nem házasodtak össze végül
Olyan sztárokat mutatunk, akikről elfelejtettük, hogy valaha is együtt jártak.

nicole-kidman-lenny-kravitz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az átlagemberek, így a világsztárok szerelmi életében is folyamatosan történnek változások, hol összejönnek, hol szakítanak. Vannak olyan sztárpárok, akik még a szakításuk után is megmaradnak az emberek emlékezetében, hogy bizony őket egy darabig mindenki álompárnak nevezte. Ilyen volt például Brad Pitt és Jennifer Aniston vagy éppen Britney Spears és Justin Timberlake.

Elfeledett sztárpárok

Vannak olyan egykori sztárpárok is, akikről elfeledkeztek az emberek, hogy valaha is együtt voltak. Nicole Kidman Tom Cruise-zal való kudarcba fulladt házassága után újra megtalálta a boldogságot, 2006 óta Keith Urban zenész felesége. Azonban a népszerű színésznő, mielőtt a zenész férjébe belehabarodott volna, együtt járt Lenny Kravitzcel. Szerelmük nem tartott sokáig, 2003 nyarán szerettek egymásba, rá fél év múlva viszont véget ért a románc.

Érdekesség, hogy eleinte annyira nagy volt köztük a szenvedély, hogy még a lánykérés is megtörtént, ám a nyilvánossággal akkoriban ezt nem tudatták. A titkukra csak évekkel később, 2017-ben derült fény. Nicole Kidman akkor a THE EDIT magazinnak vallotta be, hogy igazából jegyben járt a népszerű rocksztárral, de nem volt akkor felkészülve egy újabb házasságra. Hozzátette, a mai napig kedveli Lennyt, szerinte fantasztikus ember.

Képes összeállításunkban megnézheted az elfeledett, egykori sztárpárokat.

Ezt is szeretjük