Ő volt George Clooney első felesége – Csak 3 évig bírták egymás mellett
George Clooney még a '80-as években nősült meg egyszer.

george-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney sokáig a világ egyik legkapósabb agglegényeként tengette a mindennapjait, bár voltak hosszabb és rövidebb párkapcsolatai, mégis 53 éves volt, amikor feleségül vette nagy szerelmét, Amal Clooney-t, akivel ma már egy aranyos ikerpárt nevel együtt. Csak kevesen tudják a színészről, hogy nem Amal volt az első nő, akit oltár elé vezetett. Mielőtt még Hollywood első számú sztárjává vált volna, három évig élt házasságban Talia Balsam színésznővel.

George Clooney első feleségével 1992-ben váltak el

A jóképű színész és Talia 1989-ben ismerkedtek össze, annyira egymásba szerettek, hogy pár hónap randizás után összeházasodtak Las Vegasban. Ám nem tartott sokáig a szerelmük, 1992-ben végleg elváltak az útjaik egymástól. Az alábbi fotó akkor készült róluk, amikor még boldogok voltak egymással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#georgeclooney#taliabalsam#90s

love/hollywood (@lovehollywoodlove) által megosztott bejegyzés,

Érdekes, hogy George Clooney számtalan interjújában hangsúlyozta, hogy soha többet nem fog megházasodni. Korábban pedig a válásáról is mesélt egy keveset.

- Nagy valószínűséggel nekem nem kellett volna akkor, abban a pillanatban megházasodnom. Úgy érzem, nem voltam egy jó választás Talia számára. Felelős voltam, hogy a házasságunk kudarcba fulladt - nyilatkozta 1996-ban a Vanity Fairnek.

Talia Clooney-hoz hasonlóan szintén színészként dolgozik, bár nem annyira világhírű, mint exférje, ennek ellenére ő is rengeteg filmes produkcióban szerepelt, például olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Mad Men - Reklámőrültek, a Válás, A férjem védelmében vagy a Homeland: A belső ellenség. A színésznőt többen még mindig George Clooney exeként emlegetik, ám őt ez cseppet sem zavarja, ezt még 2013-ban a Sunday Expressnek vallotta be.

- Én ehhez már teljesen hozzászoktam. Vicces, mert valahogy mégis jelenként beszélnek róla, pedig már ezer éve történt. De ez mára csak egy tény. Már eszembe sem jut - nyilatkozta a színésznő, aki ma már boldog házasságban él John Slattery színész, rendezővel.

Talia Balsam jelenlegi férjével, John Slattery-vel.
Talia Balsam jelenlegi férjével, John Slattery-vel.
Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

Talia Balsam és John Slattery 1998-ban keltek egybe, egy gyermekük született, Harry, aki idén már húszéves.

Ezt is szeretjük