George Clooney tüneményes a gyerekeivel - Nagyon jó apa lett az egykori agglegényből
Jennifer Aniston számolt be arról, milyen Clooney apaként.

george-clooney-apakent-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney-ról sokáig nem gondolták volna a rajongók, hogy valaha megállapodik, és felelősségteljes családapa lesz belőle. Olyan szépségek fordultak meg az ágyában, mint Kelly Preston, Cameron Diaz, Charlize Theron vagy Lucy Liu. Egészen 2013-ig ő volt a legnagyobb nőcsábász, azonban minden megváltozott, mikor megismerte a későbbi feleségét, Amal Alamuddint.

Ilyen apuka George Clooney

A Vészhelyzet egykori sztárja 2014 áprilisában jegyezte el a csinos jogásznőt, szeptemberben pedig össze is házasodtak. 2017 februárjában derült ki, hogy Amal ikrekkel várandós, a kis Alexander és Ella pedig júniusban születtek meg. Az ikreket múlt héten mutatta meg először a pár, addig csupán annyit tudtunk róluk, amennyit a közeli barátok és családok kikotyogtak.

- Még csak videochaten keresztül láthattuk a piciket, de igazán gyönyörű teremtések. Olyan szép fekete hajuk van, mint az édesanyjuknak. Nina szerint az orrocskájuk George-é, a kisfiúé legalábbis biztosan, profilból pont olyan, mint az apja - árulta el George Clooney édesapja, Nick közvetlenül a picik születése után.

Most pedig Jennifer Aniston szólalt meg az Ellen Show-ban arról, hogy milyen apa valójában George Clooney, hiszen a két sztár hosszú évek óta ápol szoros barátságot egymással.

- Imádom Clooney-ékat, csodálatos emberek. George pedig fantasztikus édesapa, egyszerűen tüneményes a gyerekeivel. Nagyon jó őt apaszerepben látni. Sosem hittem, hogy eljön ez a pillanat, de hát az élet a legjobb rendező. Bármi megtörténhet - nyilatkozta a műsorban.

George Clooney azonban korántsem tartja olyan jól magát, ha nincsenek ott ismerősök - korábban ezt mesélte arról, milyen egy ikerpár édesapjának lenni:

- Szerintem többet sírok, mint ők. Komolyan, volt, hogy napi négyszer elbőgtem magam, olyan fáradt voltam. Tudom, tudom, viccesen hangzik, de 56 éves voltam, amikor a picik születtek, és bumm, ikrek, egyszerre kettő. Nem mondom, hogy nem tudtam, mit vállalok, mert legalább húsz keresztgyerekem van, akiket imádok, de hiába próbáltam felkészülni az apaságra.

Két gyerekkel nem kétszer annyi gond van, mint eggyel. Sokkal több! És tudod, mi a legrosszabb? A kis lurkókat egyelőre nem is érdekli, hogy létezem-e egyáltalán. Csak enni akarnak, szóval Amal az Isten, én meg a fura másik ember - nyilatkozta korábban a brit Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük